Saatuamme oman vanhan asuntomme myytyä, olen systemaattisesti etsinyt meille uusia kalusteita, lähinnä lastenhuoneisiin. Olen jo löytänyt PikkuMiehen huoneeseen kirjoituspöydän, eteiseen lipaston ja PikkuNeidille pienet tuolit ja jatkettavan sängyn, kaikki käytettynä. Kokonaissummaksi tuli vajaa 100e.

Kalusteet ovat olleet hyvässä kunnossa, mutta Neidin tuolit ja sänky kaipasivat uutta, sisustukseen sopivaa väriä. Niinpä marssin maalikauppaan ja ostin Bebé-nimistä, hennon vaalean roosa kalustemaalia.

Ensin hion kalusteet ja puhdistin ne tinnerillä. (Ikävöin omaa hiontakonettani, joka on siististi pakattuna väliaikaisessa varastossamme.) Sitten vain laitoin telat ja sudit laulamaan. Sängyn maalasin kahdesti, tuolit kolmesti. Maalausten välissä piti pitää muistaakseni vuorokauden verran kuivumisaikaa.

PikkuMies pääsi myös kokeilemaan maalarintaitojaan.

Kalusteista tuli aivan ihanat, hattaramaisen roosaan verrattavan väriset. Valitettavasti en huomannut ottaa kuvia valmiista kalusteista, jännityksellä saatte siis odottaa lopputulosta, kun Neidin huone saadaan kalustettua. Ensi viikolla on jo muutto!

Kommentit (0)

Seuraa 

Kun itse tekee, saa juuri sellaisen kuin haluaa. Ainakin useimmiten.

Käsityöt, askartelu, leipominen ja juhlien järjestäminen ovat mielipuuhaani. Nyt olen innostunut myös sisustuksesta ja puutarhanhoidosta. Kahden lapsen äitinä yritän mahduttaa arkeeni pieniä hetkiä inspiraatiota ja ideoita. Yritän myös innostaa lapset mukaan askartelemaan ja kartuttamaan kädentaitojaan.

Näistä ja kaikesta muusta arjen ja juhlan välillä kirjoittelen, tervetuloa mukaan. 

Blogiarkisto

2016