Parin kuukauden askartelu- ja käsityötauko alkaa pikkuhiljaa pänniä – eikä pelkästään minua vaan myös PikkuMiestä.

Niinpä eilen aamulla vessapaperin loppuessa PikkuMies halusi pelastaa hylsyn ja askarrella siitä jotain. Käskin hänen laittaa hylsyn kassiin, joka sinä aamuna lähti meidän mukaan. Ehkä keksimme jotain.

Aamupäivän huitelimme vauvatreffeillä ja iltapäivästä päädyimme Mummalaan pesemään pyykkiä. (Väliaikaisasunnossamme ei ole pyykinpesukonetta.) PikkuNeidin nukkuessa ja koneen pyöriessä päätimme tehdä hylsystä avaruusraketin. Katsastin Mummalan nurkat ja tällaisia aarteita löysin.

Leikkasimme pahvista ympyrän, jonka PikkuMies väritti mustaksi. Käärimme ympyrän tötteröksi ja niittasimme kiinni. (Tässä kohtaa kaipasin oman askartelupöytäni ehtymättömiä välinevarastoja.)

Liimalla ja teipillä saimme tötterön pysymään hylsyn päässä. Leikkasimme pahvista vielä kaksi puolisuunnikasta ja hylsyn toiseen päähän leikkasin neljä lovea. Yhdistin suunnikkaat hylsyyn ja näin saimme laukaisualustan.

Leikkasimme vielä keltaisesta mainoksesta hapsuja, joista teimme tulisuihkut.

PikkuMiehestä raketti oli mahtava ja hän leikki sillä loppupäivän. Askarteluhimokin saatiin hetkeksi helpottamaan, mutta odotan jo kovasti muuttoa sekä oman askartelupöydän antimia. Pari projektia olen kuitenkin jo aloittanut tulevaa sisustusta silmällä pitäen.

Kommentit (1)

Arja - Kodin Kuvalehti
Liittynyt12.8.2014

Tässä olikin kiva ja edullinen askarteluvinkki! Vessapaperirullista saisi aikaan vaikka mitä, kun niitä alkaisi oikein keräämään... Jaan vinkkisi KK:n Face-kavereille. :-)

Seuraa 

Kun itse tekee, saa juuri sellaisen kuin haluaa. Ainakin useimmiten.

Käsityöt, askartelu, leipominen ja juhlien järjestäminen ovat mielipuuhaani. Nyt olen innostunut myös sisustuksesta ja puutarhanhoidosta. Kahden lapsen äitinä yritän mahduttaa arkeeni pieniä hetkiä inspiraatiota ja ideoita. Yritän myös innostaa lapset mukaan askartelemaan ja kartuttamaan kädentaitojaan.

Näistä ja kaikesta muusta arjen ja juhlan välillä kirjoittelen, tervetuloa mukaan. 

Blogiarkisto

2016