Viime viikonloppuna saatiin juhlittua PikkuMiehen syntymäpäivää. Pienet yksityiskohdat toivat teeman mukavasti esiin tavanomaisen juhlinnan lomassa. Vietimme juhlat kahdessa osassa ettei vierailla olisi ollut ahdasta; ensin tulivat isovanhemmat ja sukulaiset, myöhemmin ystävät ja ystäväperheet.

Noutopöytään löysin ruohokuvioidun pöytäliinan, jonka mies tuunasi näyttämään jalkapallokentältä.

Kakku oli sankarin toiveen mukaan jalkapallo ja maistui mansikalta. Löysin sopivasti jalkapallonmuotoiset kakkukynttilät juhlakaupasta.

Servietit olivat totta kai jalkapalloaiheiset samoin kuin lautaset. Vihreät kertakäyttömukit ja mustavalkoiset pillit sopivat teemaan.

Tein juhliin noutopöydän, joka sisälsi tonnikalavoileipiä, kinkkupitsaa, nakki-lihapulla-viinirypäle-tikkuja, keksibuffetin sekä täytekakun. Juomaksi oli kahvia ja päärynä- sekä sekamehua. Ohje jalkapallotikkuihin löytyy aikaisemmasta kirjoituksestani.

Taustamusiikiksi valitsin jalkapalloaiheista musiikkia.

Ohjelmassa oli lahjojen avaamista, kynttilöiden puhaltamista ja seurustelua. Lapset leikkivät ja vihreitä ilmapalloja puhallettiin kaikkien iloksi.

Onginnan sijaan potkittiin rankkareita maaliin, osa lapsista innostui tästä kovasti ja laukauksia ammuttiin useampia. Ohje maaliin ja kuvat yllätyspusseista löytyy aikaisemmista kirjoituksistani.

Joka vuosi teen PikkuMiehen kuluneesta vuodesta diashown musiikkeineen ja tänäkin vuonna se oli menestys. On mukava katsella mitä vuoden aikana on tullut touhuttua.

Päivän jälkeen PikkuFutaaja oli väsynyt, mutta tyytyväinen. Päivä oli ollut täynnä riemua.

Kommentit (2)

-iida
Liittynyt28.8.2015

Tuhannesti kiitoksia ideoista!!  

Nappaan ainakin nuo tikku-koristeet meidän tuleviin korispallo-teemaisiin 4-vuotissynttäreihin, ja olisiko vähän hienoa jos meilläkin ruokapöytä näyttäisi koriskentältä!! . :) Samaten pohdin tuota vieraiden kutsumisen aikataulutusta, ettei tule liian ahdasta. Ja paljon onnea vielä synttärisankarille!! 

Seuraa 

Kun itse tekee, saa juuri sellaisen kuin haluaa. Ainakin useimmiten.

Käsityöt, askartelu, leipominen ja juhlien järjestäminen ovat mielipuuhaani. Nyt olen innostunut myös sisustuksesta ja puutarhanhoidosta. Kahden lapsen äitinä yritän mahduttaa arkeeni pieniä hetkiä inspiraatiota ja ideoita. Yritän myös innostaa lapset mukaan askartelemaan ja kartuttamaan kädentaitojaan.

Näistä ja kaikesta muusta arjen ja juhlan välillä kirjoittelen, tervetuloa mukaan. 

Blogiarkisto

2016