Viikko sitten tein paluun töihin oltuani puolitoista vuotta PikkuNeidin kanssa kotona. Sain lentävän lähdön hommiin, kun muutaman aamuvuoron jälkeen huomasin olevani jo yövuorossa. Työ kuitenkin sujuu kuin itsestää, vain tietokonehommat tuottavat hieman päänvaivaa.

PikkuNeidin oli tarkoitus aloittaa samaan aikaan päiväkoti, mutta muuttomme vuoksi se siirtyi ensi kuun alkuun. Neiti saa siis vielä hetken nauttia kotihoidosta Mammalassa.

Kävin jopa leikkauttamassa hiukseni takaisin työlookkiin muutaman päivän töissä olon jälkeen. Puolipitkät hiukset ovat töissä hyvin epäkäytännölliset ja nyt olen palannut kotoisaan lyhyeen hiusmalliin. Voi kuinka olo keveni ja raikastui samalla! Harmittavaisena lisänä tuli tarve päivittää myös vaatekaappi..

Tänään olin valitsemassa kankaita uuden talomme keittiöön. Olin jo aiemmin päättänyt, että otan Marimekon Räsymätto-kuosia. Näin kuitenkin hyllyssä vielä Asemakaava ja Puisto-osasto kankaita (luulin, ettei niitä enää saa). Soitin pikaisen puhelun miehelleni ja päädyin kuitenkin Asemakaavaan, joka miellyttää meitä molempia.

Otin myös taustalla näkyvää Tiiliskivi-vahakangasta pöytäliinaksi. En itse niin pidä vahakankaista, mutta nyt lasten myötä olen todennut ne käteviksi ja helpoiksi pitää puhtaana.

Muutama projekti rupeaa kohta olemaan valmis tulevaan kotiin, niistä lisää myöhemmin. Täytyy sanoa, että töihin paluu hieman hidastaa harrastetoimintaani.

Kommentit (0)

Seuraa 

Kun itse tekee, saa juuri sellaisen kuin haluaa. Ainakin useimmiten.

Käsityöt, askartelu, leipominen ja juhlien järjestäminen ovat mielipuuhaani. Nyt olen innostunut myös sisustuksesta ja puutarhanhoidosta. Kahden lapsen äitinä yritän mahduttaa arkeeni pieniä hetkiä inspiraatiota ja ideoita. Yritän myös innostaa lapset mukaan askartelemaan ja kartuttamaan kädentaitojaan.

Näistä ja kaikesta muusta arjen ja juhlan välillä kirjoittelen, tervetuloa mukaan. 

Blogiarkisto

2016