Kevät on nyt todenteolla tullut ja ihanan valoisa ilta houkutteli minutkin ulos treenaamaan. Vaikutusta saattoi olla myös valmentaja-miehelläni, joka jo treenasi ulkona. Itse en ole kovin innokas urheilija, mutta kevät on saanut minuunkin hieman liikettä.

Mieheni on fysiikkavalmentaja ja personal traineri ja pyysin häntä vetämään minulle sopivan treenin.

Aloitimme heittelemällä 4 kg painoista isoa kuntopalloa. Treenasimme myös tasapainoa heittelemällä palloa yhdellä jalalla. Tämä lämmittely oli mieleeni; hauska mutta tehokas.

Kokeilin slamballia, joka on siis painava pallo, jota voi heittää maahan eikä se pomppaa takaisin. Tarkoitus oli voimalla paiskata pallo maahan ja ripeästi nostaa se ylös ja paiskata uudelleen. Raskasta oli.

Mieheni näytti minulle vielä miten voin treenata kahvakuulalla ja sain käytyä koko kehon läpi muutamalla liikkeellä. Olen kokeillut kahvakuulailua aikaisemminkin ja pidän siitä.

Hyvän treenin ja mahtavan auringonlaskun jälkeen surautin meille vielä palautusjuomaksi ja iltapalaksi smoothiet.

Vadelma-hedelmäsmoothie, 2 annosta

500g   pakaste vadelma-hedelmäsekoitusta

300g   rasvaton maustamaton jugurtti

300g   rasvaton maustamaton maitorahka

1,5 rkl juoksevaa hunajaa

(vettä, jos liian sakeaa)

- Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi.

Sanotaan, että suutarin lapsilla ei ole kenkiä eikä personal trainerin vaimolla sixpackia. Mutta tästä on hyvä jatkaa kohti kesää. Saatan hyvällä ilmalla löytää itseni uudelleen treenaamasta oman PT:ni kanssa.

Tässä linkki vielä mieheni PT sivuille. JuLa Sport & Health

Kommentit (2)

Seuraa 

Kun itse tekee, saa juuri sellaisen kuin haluaa. Ainakin useimmiten.

Käsityöt, askartelu, leipominen ja juhlien järjestäminen ovat mielipuuhaani. Nyt olen innostunut myös sisustuksesta ja puutarhanhoidosta. Kahden lapsen äitinä yritän mahduttaa arkeeni pieniä hetkiä inspiraatiota ja ideoita. Yritän myös innostaa lapset mukaan askartelemaan ja kartuttamaan kädentaitojaan.

Näistä ja kaikesta muusta arjen ja juhlan välillä kirjoittelen, tervetuloa mukaan. 

Blogiarkisto

2016