'Tää on kuin sadusta suoraan,

mut tunnettekin jo prinsessa.

on hänellä prinsessahame

ja jalassa hopeaballeriinat.

Päivänsäteitä silmissä

ja sievä silkkitukka.

Ääni soma hunajainen,

hän on aina aurinkoinen.

Hameen helma vain heilahtaa,

kun prinsessa vuoden päivät täyteen saa.’

Viikonloppuna juhlittiin PikkuNeidin yksivuotissyntymäpäiviä. Vieraslistalla oli mummit ja kummit sekä ystäviä. Juhlat järjestettiin pienen asuntomme vuoksi Mummalassa. Olin aivan innoissani, kun pääsin koristelemaan talon vaaleanpunaisilla unelmilla.

Laitoin pompomeja roikkumaan katosta ja lippuviirin erkkeriin. Ohje löytyy täältä.

Kukiksi valikoitua tällä kertaa haalean roosia tulppaaneja ja ruusuja. Laitoin olohuoneeseen yhden ruusun rusetin ja Neidin oman enkelin kera.

Noutopöytään päätyi iloinen kimppu kukkia nauhan kera.

Kakku maistui tällä kertaa vadelmalta ja sitruunalta. Kakun päällinen on sokerimassaa ja reunat hasselpähkinä-vohvelirullia. Kirjoitin kakun päälle Neidin nimen ja solmin kakun ympärille silkkinauhan. (Nimi muokattu kuvasta pois, siksi pinta näyttä hieman epätasaiselta.)

Lisäksi oli tarjolla kinkkuhyrriä, riisipiirakoita ja munavoita, prinsessa-keksejä sekä vesimelooni-viinirypäle-tikkuja. Koetin suunnitella menun ajatellen myös pienimpiä juhlijoita.

Nämä ihanat pienet pullot olen saanut ystävältäni ja ovat palvelleet jo useamman juhlan ajan. Tällä kertaa ne saivat kaverikseen roosat pillit ja vadelmamehua.

Ohjelmassa oli kynttilän puhaltaminen, kahvittelu, lahjojen avaaminen ja ensimmäisen vuoden diashow sekä vapaata seurustelua.

Pikku Prinsessalla oli ihanan vaalenpunaiset ja iloiset syntymäpäivät. Tässä vielä muutama yksivuotiskuva Neidistä ja prinsessalookista.

Kommentit (2)

Seuraa 

Kun itse tekee, saa juuri sellaisen kuin haluaa. Ainakin useimmiten.

Käsityöt, askartelu, leipominen ja juhlien järjestäminen ovat mielipuuhaani. Nyt olen innostunut myös sisustuksesta ja puutarhanhoidosta. Kahden lapsen äitinä yritän mahduttaa arkeeni pieniä hetkiä inspiraatiota ja ideoita. Yritän myös innostaa lapset mukaan askartelemaan ja kartuttamaan kädentaitojaan.

Näistä ja kaikesta muusta arjen ja juhlan välillä kirjoittelen, tervetuloa mukaan. 

Blogiarkisto

2016