Nyt kun syksy on jo mennyt, päätimme riisua ikkunasta pois värikkäät lehdet ja luoda hieman talvenihmemaata koristamaan lastenhuonetta. Ulkoinen harmaus ei haittaa, kun ikkunasta näkyy luminen maiseman.

Aluksi leikkasimme ja laitoimme ikkunaan kinoksia. PikkuMies leikkasi ja väritti lumiukon, minä autoin hieman liimauksessa.

Seuraavaksi leikkasimme valkoisesti silkkipaperista lumihiutaleita. Tämä oli hieman haasteellista PikkuMiehella, hienosti hän silti teki useamman hiutaleen. Jopa isä innostui leikkaamaan pari.

Piirsin muutaman tonttulakin punaiselle paperille ja PikkuMies taidokkaasti leikkasi ne siitä irti.

Lopuksi yhdessä sommittelimme koristeet sinitarralla ikkunaan.

Tätä askartelua ei ollut vaikea toteuttaa ja materiaaliksi riitti valkoinen, sininen ja punainen paperi, valkoinen silkkipaperi, sakset, liima ja sinitarra. Samalla tulimme suorittaneeksi saksitreeniä PikkuMiehen kanssa ja maiseman suunnittelu yhdessä oli mukavaa.

Kommentit (1)

Seuraa 

Kun itse tekee, saa juuri sellaisen kuin haluaa. Ainakin useimmiten.

Käsityöt, askartelu, leipominen ja juhlien järjestäminen ovat mielipuuhaani. Nyt olen innostunut myös sisustuksesta ja puutarhanhoidosta. Kahden lapsen äitinä yritän mahduttaa arkeeni pieniä hetkiä inspiraatiota ja ideoita. Yritän myös innostaa lapset mukaan askartelemaan ja kartuttamaan kädentaitojaan.

Näistä ja kaikesta muusta arjen ja juhlan välillä kirjoittelen, tervetuloa mukaan. 

Blogiarkisto

2016