Onneksi säät suosivat meitä, koska ulkona on vielä paljon tekemistä. Aikaisemmin pääsiäisen aikoihin ostimme ja kasasimme terassille katoksen. Katos on mahtava, mutta kaipasin ulkosivuihin hieman suojaa, katoksen alle kun on sijoitettu ruokapöytä.

Löysin Ikeasta pilkkahintaan harsomaiset verhot, jotka kiinnitin katoksen sivuille. Verhot voi joko kasata kiinni tolppiin tai antaa liehua tuulessa; oma pieni keitaamme.

Ulkona oleskellessani päähäni muistui sisustuslehdestä bongaamani idean: tienviitta. Lehden tienviitta taisi kyllä olla sisällä ja se osoitti vain yhteen suuntaan.

Ideasta inspiroituneena esitin miehelle ajatukseni. Pidimme pienen palaverin, mitä halusimme tienviittojen osoittavan ja mies sahasi kyltit hukkapätkistä. Kirjoitin textmarkilla lautoihin molemmin puolin aikaisemmin päättämme kohteet: Sauna, Kidscorner, Sundeck ja Fine dinging.

Mies sijoitteli ja ruuvasi kyltit pihalta löytyneeseen oksattomaan ja suoraan männyn karahkaan. Kiinnitimme tienviitan keskeiselle paikalle terassin kulmaukseen. Eivätpähän vieraat eksy saunaan mennessään.

Kommentit (2)

Emeli

Kuinka katos on kestänyt talven yli? Mistä kyseinen katos on ostettu, näyttää olevan laadussa huomattavasti eroa.

Seuraa 

Kun itse tekee, saa juuri sellaisen kuin haluaa. Ainakin useimmiten.

Käsityöt, askartelu, leipominen ja juhlien järjestäminen ovat mielipuuhaani. Nyt olen innostunut myös sisustuksesta ja puutarhanhoidosta. Kahden lapsen äitinä yritän mahduttaa arkeeni pieniä hetkiä inspiraatiota ja ideoita. Yritän myös innostaa lapset mukaan askartelemaan ja kartuttamaan kädentaitojaan.

Näistä ja kaikesta muusta arjen ja juhlan välillä kirjoittelen, tervetuloa mukaan. 

Blogiarkisto

2016