Kodin Kuvalehti on ainoa ns. naistelehti, jonka itselleni kelpuutan.  Mua ei kiinnosta muoti tai meikit.  Ihmisyys ja inhimillisyys ja joku hyvä ruoka kiinnostaa. 

Nyt luin juuri jotain, mitä en oikein ymmärrä.  Tai juu....ymmärrän.  Onhan meillä ihmisillä tarve pariutua.  

Mutta kehottaisin meitä naisia nauttimaan omasta voimastamme.  Omasta itsenäisyydestämme ja siitä, että kyllä me pärjäämme.  Ei me tarvita miestä siihen, että meillä olisi elämä.  

Minulla kai on etulyöntiasema moneen muuhun naiseen senkin takia, että isäni opetti jo työkalujen käytön, hienomekaanikon opissa opin lisää.  Voimannostossa tuli voima ja lihakset.  Mihin mä miestä tarviin?

Minulla on parisuhde.  Mutta jos se kariutuu, niin en sure sitä viikkotolkulla.  Jos se tyyppi tulee tänne käymään kotiseudultaan, niin se tulee ja jos ei, niin ei.  Pärjään kyllä ilmankin.

Kuulostaa takuulla kylmältä ja kamalalta, mutta ei se ihan niinkään ole.  Olen pettynyt, menettänyt ja loukattu niin paljon elämässäni, ettei enää onnistu.  Onko se kuori vai voimavara?  En tiedä.  Suhteessani meillä kyllä on hauskaa, mutta kun se hauska loppuu, niin saa loppua suhdekin.  En koe olevani niin takertuvainen tai riippuvainen toisesta.  

Tärkeintä elämässäni on lapseni ja se, että saan asua täsä ihanalla paikalla omassa talossa keskellä enkelien ja metsänkeijujen kanssa.  Tärkeää on myös ihanaiset kisulini, joitten persoonat jaksavat naurattaa päivä toisensa jälkeen.  

Jollain tapaa olen huolissani naisista, jotka tarvitsevat miestä tai parisuhdetta selvitäkseen.  Miksi takertua?  

Kommentit (7)

Tuulentyttö
Liittynyt19.5.2016

En koe takertuneeni mieheeni, vaan koen olevani sellaisessa suhteessa, jossa viihdyn. Yksiksenikin varmasti voisin pärjätä, mutta asiaa ei tee mieli testata, kun kerran vieressä on itselle loistavasti sopiva tyyppi. Sellaisia ei kasva joka oksalla. ❤

Vierailija

Näin samoin bloggaajan kanssa ajattelen. Tässä on 20 vuotta mennyt yksin. En näihin perinteisiin kuvioihin sovi. Olen alkanut miettiä jos olisi jonkinlainen läheisempi ystävä mahdollinen. Nyt kun ikää on jo mietityttää.

Unna K.

Aikamoinen yksinkertaistus nähdä toisen parisuhde takertumisena. Niin miehen kuin naisen on luonnollista kaivata kumppania lähelleen ja monelle parisuhde antaa paljon.

Arjesta Enkeleihin
Liittynyt13.3.2016

Kyllä, parisuhde on ihanaa myös.  Tarkoitin tässä sitä, että kun ollaan parisuhteessa, niin ei osatakaan oikein enää olla yksin.  

H.M.

Olen ollut parisuhteessa 31v.Suhteemme on loistava,mutta jos mieheni muuttaisi taivaan kotiin ennen minua,pärjäisin yksinkin.Ensinnäkin olen vain yhden miehen nainen,ei tulisi kuuloonkaan että aloittaisin uuden parisuhteen mieheni jälkeen.Olen myös yksinäni viihtyvää sorttia.Tietysti alkuun olisi outoa jos jäisin yksin kun on pitkään ollut toisen kanssa.

Seuraa 

Yksinhuoltajan arjesta enkeli- ja henkimaailmaan ja paljosta siltä väliltä :)