Niin päättyi vanha vuosi ja alkoi uusi.

Heräsin vähän myöhässä tähän uuden vuoden aattoon eikä meillä ollut oikein mitään suunnitelmia, oletuksena vain rauhallista menoa perheen kesken. Onneksi työkaveri kertoi omista illalliskutsuistaan, niin tajusin minäkin laatia ruoka- ja ostoslistan. Viime hetken seurankalastelu ei tuottanut tulosta, mutta varsin mukava ilta saatiin aikaiseksi kolmistaankin. Hyvää ruokaa, vähän viiniä, kassalta heräteostoksena mukaan napatut tähtisadetikut ja sattumalta juuri oikeaan aikaan löytynyt paikallisten perheiden rakettipaikka. Tai perheiden ammuntapaikka, kuten innoissani Miehelle löytöämme fiilistelin...

Poika oli innoissaan kaikesta - tähtisadetikut poltettiin kaikki, ja kovaäänisin paukkukaan ei pitkäksi aikaa vetänyt naamaa vakavaksi. "Jaketteja kattomaan" on haluttu aaton jälkeenkin ahkerasti, mutta täytynee tyytyä sädetikkuihin akuutin halun iskiessä. Myydäänkö niitä ympäri vuoden?

Jos vuosi 2015 oli sellainen itseni uudelleenlöytämisvuosi kaiken äitiyden jälkeen, niin vuoden 2016 teema voisi olla sen löydetyn itsen hyvinvointi. Vähän vähemmän sokeria ja lihaa, enemmän kalaa ja kasviksia. Vähemmän älypuhelimen näpräämistä, enemmän liikuntaa, ulkoilua, kirjojen lukemista ja sosiaalisia suhteita reaalimaailmassa. Ainakin yksi ulkomaanmatka - ja ehkäpä vihdoin kauan haaveilemani viikonloppu hotellissa ihan yksinäni. Konkreettiset tavoitteet muistuttavat liikaa lupauksia mutta yhden asetan:

Hanki herätyskello ja heivaa puhelin makuuhuoneesta.

Olkoon vuosi 2016 täynnä iloa, seikkailuja, rakkautta, onnellisuutta, naurua, rauhaa ja levollisuutta!

Kommentit (2)

paulahelena
Liittynyt28.12.2015

Ohoh, tämä olikin jäänyt huomaamatta, täytyikin käydä heti tykkäämässä KK:sta :) Kiitos jaosta ja ihanaa vuoden alkua!

Seuraa 

Espoolaisen kerrostalokolmion elämää 28-vuotiaan naisen näkökulmasta. Mukana menossa Mies ja 8/2013 syntynyt Poika. Kirjoittaja potee kroonisena ainakin matkakuumetta, sisustushulluutta ja vaatemaniaa sekä kärsii jatkuvasta aikapulasta. Blogi päivittyy kun päivittyy.