Tarjoilin näitä jälkkäriherkkuja pari viikkoa sitten tyttöjen illan jälkkärinä, ja tämä simppeli mutta ah, niin hyvä idea on hyvä jakaa eteenpäinkin.

Söin näitä ensimmäisen kerran vuosia sitten ensitreffeillä jännityksen, naurun ja rakastumisen kutitellessa vatsassa. En tiedä johtuiko se ananaskirsikoista vai seurasta, mutta se homma oli sitä myöden selvä heti siinä. Tämä ovela ananaskirsikkakattaus johdatti minut vuosien varrella vaikka mihin. Maailma suureni, minä aikuistuin ja opin itsestäni vaikka mitä. Hyvää pääasiassa.

Suklaaseen dipatut ananaskirsikat veivät minut mm. Skotlantiin (oma ideani tosin) hirveään rankkasateeseen seisomaan raivopäissäni vuokra-auton taakse. Murjotin siellä, koska tämä Herra Ananaskirsikka ajoi mielestäni liian lähellä vastaantulevia autoja ja minä pelkäsin. Todellisuudessa hän ajoi kyllä ihan oikein, mutta minä vääränpuoleiseen liikenteeseen tottumattomana pelästyin joka kerta kun joku erehtyi ajamaan vastaan mutkikkaalla tiellä. Tilanne eskaloitui siihen, kun hyppäsin ulos autossa ja kiukuttelin tienpientareella aivan järjettömässä sateessa. Tämä rauhallinen puoliskoni istui autossa ja odotteli pahimman kiukun laantumista. Ja niinhän se nopeasti laantuikin, tai ainakin siinä vaiheessa kun gore-texin saumat alkoivat päästää vettä läpi.
Menin takaisin autoon ja kysyin, hieman provosoivasti toki, että miksi et tullut hakemaan minua takaisin sisään.

Mies istui vieressä ja ilmoitti hyyyvin rauhallisesti  ”No kyllä mä vähän sitä mietin, mutta sataa niin hirveästi.”

Muistan kun mietin onko hän tosissaan ja räjähdin sitten nauruun. Matka jatkui. Yhdessä.

 

Näihin herkkuihin tarvitset

 

suklaata
ananaskirsikoita

Kun sanon suklaata, tarkoitan ehdottomasti Fazerin Sinistä. Mistään muusta ei tule niin hyvää dippaussuklaata kuin siitä.

Paloittele ja sulata suklaa. Huuhtele ananaskirsikat ja revi häiritsevän suuret lehdet pois. Dippaus on helpompaa jos jätät lehtiä kiinni.
Dippaa sulassa suklaassa ja jäähdytä jääkaapissa muutama tunti.


Maistuvat ihanalta mm. proseccon kanssa, kokeile vaikka.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat