Kirjoitukset avainsanalla naiset

Provosoiva otsikko, myönnän. Tämä on nyt kuulkaas sitä KLIKKIJOURNALISMIA.

Mutta asiaan: mihin nainen tarvitsee miestä? Tai mihin mies tarvitsee naista?

Mihin ihminen TARVITSEE toista ihmistä?

Nykyäänhän kaiken voi ostaa ja monista asioista saa vielä kotitalousvähennystäkin. Mihin siis toista ihmistä tarvitaan?

Mä pärjään ihan hyvin sellaisissa teknisissä asioissa jotka stereotyyppisesti mielletään miehen hommiksi. Osaan ihan hyvin asentaa nettiliittymän käyttövalmiiksi, saan digiboksin seinään, osaan ostaa puhelimen ja tietokoneenkin (vaikkakaan toi jälkimmäinen ei huvita tipan vertaa)..

Onko siis niin, että tarvitsen miehen pumppaamaan polkupyörän renkaat, virittämään digiboksin kellon (viritin sen aamulla itse ja nyt kello näyttääkin digiboksin ohjelmakalenterin mukaan olevan 4.49) ja mielellään myös hoitamaan autoasiat koska niistä mulle tulee heti niskahiki. Ainiin ja mökkiolosuhteissa tarvitsen miehen saattamaan mut yöllä ulkovessaan koska sellainen ympäristö on täynnä vaaroja ja uhkatekijöitä (pimeys, sammakot, hiiret ja lisäksi siellä puiden takana varmuudella oleskelevat pahat ihmiset).

Aika kivaa eikö? Jos sitä toista ei TARVITSE, voi keskittyä nauttimaan siitä että se on lähellä. Koska se haluaa olla, ei siksi että sen pitää olla.

(Jäi kyllä ihan oikeasti häiritsemään tuo että mihin mies kokee tarvitsevansa naista? Kellään mitään sisäpiiritietoa?)

"Hello, I've waited here for you
Everlong
Tonight I throw myself into
And out of the red
Out of her head she sang

Come down
And waste away with me
Down with me
Slow how
You wanted it to be
I'm over my head
Out of her head she sang"

 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Voi kuinka mä pidän ajamisesta! Kirjoitin ensin "autoista", mutta autoihin liittyy aika paljon sellaista josta en todellakaan pidä joten korjasin ajamiseen.
Olen ajanut ajokortin aikoinaan (laskin kuinka monta vuotta siitä on ja päätin kirjoittaa "aikoinaan") opetusluvalla. Pelastuslaitoksella töissä ollut isäni opetti. Ja koska LÄHTÖVALMIUS ON 60 SEKUNTIA, olen minäkin oppinut peruuttamaan auton taskuun ja ruutuun ennen kuin sillä oli ajettu kilometriäkään suoraan.

Ja kyllä. Minunkin autoni lähtövalmius tuolta parkkipaikalta on nytkin 60 sekuntia. Ihan vaan siis jos sattuisi vaikka tulemaan hirveä kiire tuohon lähi-Prismaan.

Jokaisella naisella pitäisi olla ihana auto jo ihan asustemielessä. Mä sain tänään ajaa autolla johon sopi erinomaisesti kiharat, huulipuna ja korot. Voi miten naisellinen olo siitä voikaan tulla kun saa ottaa reippaan kiihdytyksen ja antaa palaa.. Omalla autolla kiihdytteleminen ei tunnu yhtään niin makealta kuin esimerkiksi tämänpäiväinen syrjähyppyni.

Ajamisesta todellakin nautin, mitään muuta en autoille osaa (=halua) tehdä. Tankata joo. Lasinpesunestettäkin lisään. Siinä se melkein on. Joskus ajattelin että mun pitäisi opetella vaihtamaan renkaat koska sehän on ihan kansalaistaito, mutta nykyään ei kyllä voisi vähempää kiinnostaa.
Mä osaan tehdä chili-suklaakakkua jolla saa kenet tahansa suostumaan mihin tahansa.
(Tämä ylimielisyys saattaa hieman karista jos rengas sattuu hajoamaan jossain korpitaipaleella, mutta nykynaisella on myös älypuhelin ja youtubesta löytyy varmasti jotain hakusanalla renkaanvaihto")

Eikä nykynaisen tarvitse osata tuollaista. Nykynainen voi halutessaan ulkoistaa. Se hyvä puoli meissä nykynaisissa on, että me voidaan olla just sellaisia kuin halutaan. Vaihtakaa siis renkaat jos siitä tykkäätte. Itse kaadoin juuri lasin punaviiniä ja nyt uppoudun tänään ilmestyneeseen Glorian Ruoka&viiniin.
Viikonloppukokkauksia odotellessa Van Halenin tahdissa!

"Sleep and dream is all I crave
I travel far across the Milky Way
To my master I become a slave
Til we meet again some other day
Where silence speaks as loud as war
And the earth returns to what it was before "

 

 

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Hienoa, että sukupolvesi on viisastunut. Mä olen aina ollut niin itsellnen, että mietenkin hommat hoituu. Turhaa itsensä rääkkäystä. Nyt ymmärrän.

Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat