Kirjoitukset avainsanalla kirjat

Minulla on uusi chick lit-suosikki, Mhairi McFarlane.

Nolo pointti: Löysin hänet HarperCollinsNordicin sivuilta, ja ko. kustantamo keskittyy tietyntyyppisiin kirjoihin. Eli siis Harlequin-sarjaan. Vannon kuitenkin, etteivät nämä ole sitä! Siis onhan tässä nyt se juttu, että kirjoissa on naispäähenkilö ja miespäähenkilö ja.. no.. Mutta siis kuitenkin! Eivät on Harlekiineja! Vakavastiotettavia ovat!!

Lue siis Sinusta kaikki alkoi (jossain luki että tästä on tulossa elokuva) sekä En minä vaan sinä (joka oli ehkä vieläkin parempi), jos olet koskaan tykännyt lukea Marian Keyesiä, Sophie Kinsellaa tai Lisa Jewelliä.

Odota näiltä kirjoilta samaa kuin vanhoilta, rakkaimmilta villasukiltasi odotat. Pehmeyttä, helppoutta, lämpöä. Eihän niitäkään voi julkisesti käyttää, mutta kotona ne saavat hymyilemään. Sitä paitsi En minä vaan sinän päähenkilö Delia on ehkä coolein kirjahahmo ikinä!

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Asian ympärillä häärää kaksi koulukuntaa. Toisen mielestä lukeminen on kuten leffat ja tilanteeseen PITÄÄ VARATA karkkia ja kuohuviiniä. Toisen koulukunnan (sen oikeassa olevan, just sayin’) mielestä lukeminen on itsessään se juttu.

En ymmärrä miten se karkki ja kirjat edes sopii yhteen? Missä välissä käsi laitetaan irtokarkkipussiin? Kuka sitä kirjaa silloin pitää? Entäs jos tulee paha karkki? Entäs jos kirjaan tulee tahroja tai siihen tippuu suklaata?
Eieiei, liian vaikeaa.

Kirja kirjana, karkit sitten kaiken muun kanssa. Mutta musiikki, se sopii sekä kirjojen että karkkien kanssa.
Miettikää vaikka Johnny Cashin Hurtia. Sehän voi soida käytännössä aina, kaiken kanssa!

Kommentit (2)

Mari - KK
Liittynyt1.10.2013
1/2 | 

Olen täsmälleen samaa mieltä! Syöminen kuuluu telkun katsomiseen, ei lukemiseen. Ja Johnny Cashin Hurt tosiaan sopii ihan kaikkeen.

Chocolate and sparkles
Liittynyt7.9.2015
2/2 | 

Mari - KK kirjoitti:

Olen täsmälleen samaa mieltä! Syöminen kuuluu telkun katsomiseen, ei lukemiseen. Ja Johnny Cashin Hurt tosiaan sopii ihan kaikkeen.

Se ääni! Sitä ei edes nuorempana tajunnut. Onneksi vanhemmiten viisastuu.

Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat