Kirjoitukset avainsanalla kesä

Tiedätkö sen tunteen, kun näet jotain hienoa ja mietit vain, että toivottavasti muistaisit tämän aina? Kuvien ottaminen ei oikein auta, koska asiat ei ole kuvissa ihan niin ihania kuin oikeasti ja sitäpaitsi esimerkiksi auringonlaskua kuvatessa se aurinko saattaa laskea sillä aikaa kun etsit sopivaa kuvakulmaa ja sitten oletkin missannut koko homman..

Minä katselin auringonlaskua lauantaina. Katselin sitä saunamökin terassilta. Järvi oli jo vesipetojen (eli myös minun) jäljiltä ihan peilityyni. Pilvet liikkuivat hiljaa punertavalla taivaalla ja usva nousi pitkin järvenselkää peittämään koko maisemaa yöksi. Kuin pukemaan sen peiton alle..

Joutsenperhe ui hiljaa ohi, mistään ei kuulunut mitään, lasissa oli hieman saunajälkeiskuohuviiniä ja joku rutisti kainaloonsa.

Kunpa muistaisin sen aina.

Onneksi kuvakin onnistui.

Kommentit (1)

Arja - Kodin Kuvalehti
Liittynyt12.8.2014
1/1 | 

Kauniisti kuvattu, sekä sanoilla että kuvalla! Laitan tämän KK:n Facebook-kavereille illalla. Sopii jotenkin niin hienosti kuvaamaan loppukesän kauniin illan tunnelmaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nyt tulee kesäaatoksia, ei voi mitään. Nyt olen nimittäin päässyt siihen tilaan, jossa vielä ennen lomaa edessä olevat järkyttävän kiireiset työviikot ei haittaa. Eikä työhön liittyvät iltamenot. Eikä oikeastaan Mikään ihan hirveästi.

Kesä on vielä alkutekijöissään eli on vielä raikasta. Vihreys on vielä ihanaa, kesäihmiset on kömpineet koloistaan ja auringonlasku on vieläkin sellainen tekijä joka saa huokailemaan.

Iltaisin ei ole kiire nukkumaan (paitsi että joka aamu tulee päätettyä että tänään sitten ysiltä sänkyyn) ja jokaista kaunista maisemaa voisi jäädä tuijottelemaan.

Ja lomaan on vähemmän päiviä jäljellä kuin mitä sitä on nautittavana. Sehän on ehdottomasti loman paras asia. Tämä valmistautuminen.

Lisäksi kaikki näyttää yhtä hienolta kuin tuo oheinen, Sääksmäen siltakahvilan tienoilta otettu maisema. Eikä tarvitse olla kummoinen kuvaaja tai käyttää puhelimen kameraa kummempaa kuvauskalustoa että kuvan saa otettua.

Soiko teillä kaikilla muillakin What a wonderful world taustalla?

"I see trees of green,
red roses too.
I see them bloom,
for me and you.
And I think to myself,
what a wonderful world.

I see skies of blue,
And clouds of white.
The bright blessed day,
The dark sacred night.
And I think to myself,
What a wonderful world.

The colors of the rainbow,
So pretty in the sky.
Are also on the faces,
Of people going by,
I see friends shaking hands.
Saying, "How do you do?"
They're really saying,
"I love you".

I hear babies cry,
I watch them grow,
They'll learn much more,
Than I'll ever know.
And I think to myself,
What a wonderful world.

Yes, I think to myself,
What a wonderful world"
 

Kommentit (0)

Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat