Kirjoitukset avainsanalla lottovoitto

Moni sanoo että heti. Ookoo, ymmärrän. Mutta mitä sitä sitten tekisi? Oikeasti?
Monilla on sellainen harrastus tai intohimo joka täyttää päivät. Minulla ei oikein ole. Harrastuksia kyllä, mielenkiinnonkohteita toki, intohimojakin joo.. mutta sellaista joka säilyttäisi päivärytmin ja täyttäisi päivät?
Ja mikä tärkeintä, josta saisi sellaisen fiiliksen että kuuluu johonkin ja tekee jotain hyödyllistä?
Hmm.

Väitän, että palkkapäivän lisäksi työssä tärkeää on tuo johonkinkuulumisen tunne. Ja se, että tuntee joka päivä tekevänsä jotain merkityksellistä ja jotain josta on hyötyä, edes jossain mittakaavassa. Ainakin omaa työmotivaatiota se kovasti lisää kun tiedän miksi sitä teen.
 

Miten se vaikuttaisi motivaatioon jos tilillä makailisi Eurojackpotista kotiutettu 60 miljoonaa euroa?

Ja kuinka paljon pitäisi kokata ja etenkin instagrammata kokkauskuvia, jotta siitä tulisi merkityksellistä päiväntäytettä?

 

Ja mitä sinä tekisit, jos tilille tupsahtaisi ylimääräiset

 

-tuhat euroa?
-kymmenentuhatta euroa?
-satatuhatta euroa?
-miljoona euroa?

 

Kommentit (6)

Hidasta ja hyödyllistä
2/6 | 

Mulla on juuret ja kotiseuturakkaus. Oman kotikyläni hyödyksi voisin tehdä monenlaista ja työtä riittäisi vuosiksi. Se on intohimoni ja siinä työssä (jota nyt siis teen palkkatyön ohella ilmaiseksi) koen olevani tarpeellinen ja saavani aikaan. Siihen käyttäisin lottovoiton, palkkaisin otseni tekemään yhteistä hyvää.

Miuski
3/6 | 

Käsitän kysymyksen sellaiseksi, että lopettaisinko nykyisen työni. Kyllä lopettaisin, jos riittävästi rahaa saisin. En kuitenkaan jäisi laakereille lepäämääm vaan tekisin rahoillani hyvää. Perustaisin laadukkaan ja joustavan päivähoitopaikan pienituloisille tai rakennuttaisin liikuntahallin tyttöjen lajeille. Jos rahaa tulisi törkeän paljon, ryhtyisin säätiörouvaksi ja jakaisin rahaa tarvitseville pienjärjestöille. Luulisin, et päivissä säilyisi rakenne, mutta pakkotahtisuus helpottuisi.

Chocolate and sparkles
Liittynyt7.9.2015
4/6 | 

Hienoja pointteja! Miuski, just tuota mäkin olen miettinyt, että tulisiko minustakin säätiörouva. Alkaisin tukea lasten liikuntaa, kirjallisuutta, musiikkia..

Pakkotahtisuuden helpottuminenkin kuulostaa hienolta. Huh.

Enää puuttuu lottovoitto, joskin allikalliolla tuhlasi siitä miljoonan ihan suitsait sukkelaan. :)))

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat