Kirjoitukset avainsanalla Ruoka

Ruotsalainen Mat&Vänner- ruokalehti on validi syy muuttaa Ruotsiin, vai mitä olette itse mieltä jos kerron että kannessa lukee "Champagne och mat- Himmelska kombinationer!" Sisäsivuilta löytyy myös kaikkea ihanaa. Ruotsalaiset osaa tämänkin, reseptit ovat nimittäin tosi lyx-tasoa mutta sitten ne on ihan älyhelppoja tehdä ja aineksetkin on tosi simppeleitä. Miltä kuulostaa esimerkiksi paistetut kampasimpukat marinoitujen vihannesten, porkkanamajon ja ruiskrutonkien kanssa? Mun äskeinen etislounas ei ollut ihan samaa tasoa, ainakaan esillepanoltaan. Tykkään katsella ruotsalaista ruoanlaittoa myös televisiosta, siinä on sellainen ihana strömsöläinen sjökaptenstämning menossa kaiken aikaa. Siis kaikki on helppoa ja kaikki hymyilee! Lisäksi niillä on siellä Carl Phillip ja Richard Ulfsäter. Ääh. Kaikessako ne onnistuu.

Naapurikateuden pistojen lisäksi olen tänään nauttinut yhdestä muutaman vuoden takaisesta biisistä jolla on sama nimi kuin sillä Musen Aftermathilla.

Sen myötä sanonkin teille kaikki naiset nyt: katsokaa peiliin. Katsokaa itseänne silmiin ja nähkää onni. Joskus se voi olla vähän piilossakin mutta kyllä se siellä on. Hymyilkää. 
Katse horisonttiin, eiliseen katselemisesta tulee vain niskakipuja.

Rohkeasti vain.

 

"Have you lost your way?
Livin in the shadows of the messes that you made
And so it goes
Everything inside your circles starts to overflow
Take a step before you leap
Into the colors that you seek
You'll get back what you give away
So don't look back on yesterday.."

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat