Kirjoitukset avainsanalla Syntymäpäivä

Tänään oli päivä, jota on muutaman kollegan kanssa suunniteltu jo kuukauden. Ihana yhteinen työkaverimme täyttää lähiaikoina 40 ja yritti livahtaa asiasta ihan kenenkään tietämättä.
Sehän ei tämän porukan kanssa onnistu!

Noin kuukausi sitten sankarin kalenteriin tupsahti mahdollisimman rasittavan ja tylsän kuuloinen palaverimerkintä. Merkinnän lievennykseksi siihen tuli lounassuunnitelmat eteen.
Sankari on viime päivinä käynyt aika monta kertaa ihmettelemässä merkintää ja tuskaillut sen kanssa. Ihan pokkana olemme pystyneet väittämään että näin se nyt on, johdolta on tullut tällainen tehtävä joka just meidän pitää hoitaa.

Porukalla olemme sitten aina mietiskelleet että eikö se tosiaan nyt tajua. Eikä tajunnut!

Puolenpäivän jälkeen sankari vietiin syömään ihanaan ravintolaan, jossa koko yllätysporukka jo odottelikin.
Voi, olisittepa nähneet sankarin ilmeen! Niin totaalisen hämmentynyttä naista näkee vain harvoin.

Maittavan ja vähän normaalia paremman lounaan jälkeen sankari saateltiin hierojalle ja sen jälkeen kuohuviinin ja suklaan kanssa kotimatkalle.

Tulipa muuten ihan älyttömän hyvä fiilis tuon yllärin järjestämisestä. On ollut ihan mahtavaa hihitellä sankarin hyväuskoisuudelle ja jännittää koska se tajuaa yllärin.
Mahtava päivä!

Yllätyksekästä perjantaita kaikille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tänään mä olen ollut kymmenen vuotta äiti.

Ihanaa että saan olla just tuon minityypin äiti. Meidät on jotenkin tarkoitettu toisillemme. Meitä naurattaa samat asiat ja ärsyttää samat asiat. (Voitte vain kuvitella millaisia meidän yhteislähtöaamut on.. ;) )

Ajattelin aina että musta tulee suurperheen äiti ja halusin paljon lapsia. Eihän se sitten ihan niin mennyt, mutta rakastan tuota yhtä niin paljon että se tuntuu suurperheen rakkausmäärältä.

Onpas tämä tunteellinen päivä!

Kommentit (1)

Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat