Kirjoitukset avainsanalla oma aika

Aurinkoista lauantaita!
Tämä työviikko olikin sitten sellainen, että jo maanantaina tiesi perjantaille suunnitellun oman ajan pelastavan fiiliksen pitkin viikkoa ja jo heti tiistaiaamuna tiesi että siitä ei voi tinkiä eikä sitä voi siirtää!

Me time on varmaan jokaiselle tosi tärkeää. Sitähän voi mainiosti kutsua myös laatuajaksi, mutta Martin Lawrence pilasi Bad Boysissa sen quality time-termin multa ikuisiksi ajoiksi, joten mä vietän me timea..

Sitä omaa aikaa odottaa vähän niinkuin treffejä! Valmistautuu, suunnittelee, hymyilee ja odottaa. Vaatteiden valintakin on jo heti selvä: kotivaatteet, villasukat ja peitto ympärille. Perjantaiaamuna Ed Sheeran-väsymyksen takaa tiesi että jes, tänään tänään.. Iltapäivän rasittavaksi kuviteltu koulutuskin sujui kun siivillä (tosin siskon kanssa whatsappailu pelasti suvantokohdat, myönnettäköön). Moottoritien ruuhkat soljuivat ohi (tai ilmeisesti jäivät taakse koska puolessamatkassa takapenkillä istunut kollega uskaltautui kysymään että "Niin oliks sulla kiire jonnekin?").

Hämärän laskeuduttua sytytin kynttilät, vaiensin puhelimen, tein ihanaa lohisalaattia itsepaahdettujen leipäkuutioiden kanssa ja virittelin The Longest Riden dvd-soittimeen. Unohdin syödä jäätelöä koska tuijotin Scott Eastwoodia. Vaikeaa sanoa kummalle pitäisi myöntää Vuoden Mielenterveysteko-palkinto, Jymyn suklaajäätelölle vai Scottin vatsalihaksille?

Hetki sitten heräsin 11 tunnin yöunien jälkeen ja söin hiiidasta aamiaista lukien Hesarit torstaista lähtien (ne lojuivat eteisen lattialla odotellen sitä hetkeä kun joku ehtisi ne edes avata). Aurinko paistaa, mun ei tarvitse kiirehtiä mihinkään ja taustalla soi biisi, joka on saanut mut hyvälle tuulelle jo aika monta vuotta.

 

I'm coming out of my cage
And I've been doing just fine
Gotta gotta be down 'cos I want it all
It started out with a kiss
How did it end up like this
It was only a kiss
It was only a kiss
Now I'm falling asleep and she's calling a cab
While he's having a smoke and she's taking a drag
Now they're going to bed
And my stomach is sick
And it's all in my head
But she's touching his chest
Now he takes off her dress now
Let me go
I just can't look it's killing me
And taking control
Jealousy turning saints into the sea
Swimming through sick lullabies
Choking on your alibies
But it's just the price I pay
Destiny is calling me
Open up my eager eyes

'cos I'm Mr Brightside

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat