Kirjoitukset avainsanalla Fazer

Mulla oli tänään ihan mieletön perjantai 13.pvä. Kahteen mennessä iltapäivällä rahaa yllättäviin menoihin oli mennyt ehkä miljoona euroa (nooh, siis ehkä hieman suurentelen), voitte siis vain kuvitella että hermo hieman kiristyi..  (Okei. Myönnän. Sanoin ja kirjoitin sen vee-alkuisen termin ehkä tuhat kertaa.)

Onneksi, siis onneksi huomenna on mummon syntymäpäivät, joten ilmoittauduin perheen Whatsapp-ryhmässä vapaaehtoiseksi kakkuleipuriksi ihan terapiamielessä. Yllättäviin kokkaustilanteisiin paras vaihtoehto on Fazerin chili-suklaakakku jonka resepti löytyy hyvin Googlella ja joka on ihan käsittämättömän helppo tehdä. Ja herranen aika kuinka hyvää se on! Tumman suklaan ja Sambal oelekin yhdistelmä keksipohjan päällä.. Oih!

Tässä on jotain sellaista hymyilyttävän syntistä, chilin terävä puraisu keskellä sametinpehmeää kakkua.. Oih toisen kerran!

Annan tämän kakun tekemiseen tasan yhden vinkin: älkää antako kenenkään nuolla lusikkaa jolla sekoitatte ainekset. Haluatte tehdä sen itse, vannon.

Nyt on jo ilta. Ystävä totesi "Toiset päivät on semmoisia. Mut ei kai mitään isompaa kuitenkaan?" ja tajusin että mitään rahaa kummempaa en tänään menettänyt. Nyt luureissa ihana Oleta Adams ja kohta hiivin jääkaapille "siistimään" kakkuvuoan reunoja.

Onnellista perjantaita tyypit!

"There are hills and mountains between us
Always something to get over
If I had my way, surely you would be closer
I need you closer oh closer"

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Välillä vastaan tulee viikonloppuja, jolloin tuntee itsensä ihan Prinsessaksi. Jos asutkin on valittu oikein, saattaa tuntea itsensä ihan Tyylikkääksi Prinsessaksi.

Viime viikonlopun Helsingin retki oli juuri sellainen. Ensin piti nauttia lounas Fazerilla. Söin ihanaa hernehummusleipää ja chili-suklaakakkua. Kuohuviinin kanssa tietenkin. Prinsessa kun olen.

Hotellissa lounaan jälkeen söin suklaata. Prinsessa!
Ennen illan mahtavaa rokkikeikkaa piti käydä oikein raitiovaunumatkalla (ilmeisesti Ne Ihan Oikeat Helsinkiläiset sanovat SPORA, mutta tämä prinsessa saapuu maakunnista ja matkaa RAITIOVAUNULLA) Döner Harjussa, joka olikin ihan briljantti paikka! Olen lukenut tästä niin paljon kehuja, että tällainen milteikasvissyöjäkin lähti innoissaan lammaskebabille. Ja menen uudelleenkin, believe you me.
 

Musiikista vastasi Von Hertzen Brothers. Ihan livenä. Ooh, ihanuutta!

Kommentit (0)

Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat