Kirjoitukset avainsanalla syyskengät

Kirjoitin tähän pitkän kirjoituksen joka sitten hävisi kun internet meni rikki (jossain luki joskus että Kim Kardashianin alastonkuva rikkoi internetin. Onko sen pakko latailla niitä just kun mä olin saanut älykkään ja syvällisen postauksen melkein valmiiksi?!). Sinne meni kesän lisäksi mun syksyfiilistely..

Tiivistettynä: taaskaan ei ehtinyt kesällä tehdä niitä kaikkia asioita jotka toukokuussa ajatteli tekevänsä. Ei ehtinyt käydä niissä kesätapahtumissa joissa päätti käyvänsä eikä tavata niitä kaikkia ihmisiä joista ajattelee että olispa kivaa tavata vaikka kesällä.
Tuollainen toukohaihattelu on iso osa kesää ja sen odotusta, en usko että kaikkia niitä asioita edes haluaa oikeasti tehdä. Eihän sitä sitten ehtisi tehdä mitään muuta! Eikä ihan aina jaksa olla sosiaalinen. Yksi paras syysjuttu onkin se, ettei tarvitse enää olla sosiaalinen. Voi lojua kynttilänvalossa iltaisin ja selitellä että "voivoikunnääillatonniinlyhyitä!"

Syksy on ihanaa aikaa. Voi potkiskella lehtiä, polttaa kynttilöitä ja mikä parasta: ostaa syyskenkiä. Mikään ei herätä sisäistä tyylijumalatartani niin hyvin kuin konjakinruskeat syyskengät.

Kesäruokajuttuja tuli vähän kyllä kokeiltua. Lomatavoitteena (epävirallisena tavoitteena) oli testailla uusia kasvisruokajuttuja koska ne jää aina vähän vähemmälle jostain syystä. Löysinkin pari ihanaa reseptiä jotka jäi ruokalistalle. Bataattiburgereita tuli kokeiltua myös. Itse pidin, mutta moni ruokailija vierastaa bataatin makeaa makua näköjään. Lisäksi tuli taas todettua että ribsit= kesä.

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat