Kirjoitukset avainsanalla Sunrise Avenue

Eilinen työpäivä päättyi ihan kaaostunnelmissa (joskus työasiat vaan räjähtävät ihan yllättäen käsiin juuri kun on tuudittautunut siihen tunteeseen että on perjantai ja kaikki on jees).
Edessä oli kuitenkin ajomatka kohti relaviikonloppua ja sen aikana (Ed Sheeranin Afire loven ansiosta!) korvienväli zeniläistyi ja viikonloppukin pääsi alkamaan naurutunnelmissa.

Nyt takana on jo 25 tuntia hihittelyä ja pientä kinastelua, hyvää ruokaa, muutama lasi kylmää kuohuviiniä ja puolikas paketti Aino Ihana Maitosuklaata. En enää edes muista mitä ne niskaan kaatuneet työjutut oli.

(Lisäksi olen onnistunut varastamaan siskolta Louis Vuittonin huivin pidempiaikaiseen lainaan joten kaikki näyttää just nyt ihan erinomaiselta.)

Niin toi otsikko? Kyllä.
Se oli ihan käsittämättömän hyvää.
 

Nauttikaa viikonlopusta tyypit, mä ainakin nautin!
(Biisilainaus on muuten biisistä jonka videota en ole vielä ikinä pystynyt katsomaan liikuttumatta kyyneliin.)

"Once upon a time there was a guy
Who thought life is a joyride of ladies and red wine
He was so sure he'd get the prices and the glory with his rhymes
He'd never need no one to be there beside him
Now they're all surrounding me and I feel lonely
So lonely

Welcome to my life
You see it is not easy
But I'm doing all right
Welcome to my dream
It's the only one who needs me
And stays right by my side"
 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muutaman yön valvomisen (tai siis ei valvomisen mutta huonojen yöunien) jälkeen en osaa muusta kirjoittaa kuin karkista.

Olen tehnyt itseni kanssa diilin, etten osta tavallista karkkia tavallisesta kaupasta. Näin kaikki sellainen mussutuskarkki jää ostamatta mutta spessutilaisuuksissa voi vielä ostaa suklaata (lentokoneeseen esim.). Karkin olevan korvannut paikallisen luomu- ja herkkukaupan lakuilla yms jotka tietenkin on karkkia nekin mutta sentään tuntuvat terveellisemmiltä. Ja siis lisäaineettomimmilta. TUNTUVAT: En tiedä onko tässä mitään perää mutta aika moni asia perustuu mielikuviin joten tällä fiiliksellä mennään.

Huonojen yöunien jälkeen se mun peruspositiivisuus katoaa koko ajan. Ärsyttää kahvihuoneessa metelöivät kollegat, ärsyttää säät, ohjelmat, ihmiset, Hesari, you name it. Lisäksi tulee sellainen hirveän ruma olo.
Voi ensi yö tule jo ja anna mun nukkua! Ensi viikolla on onneksi lomaa ja saa huilata tämän työstressin pois ja nautiskella ruoasta, kirjoista ja musiikista.

"Scares to see that we are
A step away
The one to take us
one way wrong way"

On se kyllä kaunis biisi. Ei voi mitään.
 

Sorry, tänään ei mitään tätä enempää. Ei vaan irtoa. Edes hymyä. Blaah.

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat