Kirjoitukset avainsanalla Tuomas Kauhanen

Tiedättekö, Se Avokadopasta iski heti ensimmäisellä kerralla päähän kuin paistinpannu (voi mikä vertauskuva!) eikä se rakkaus himmene arjessa, juhlassa tai ajan kuluessa.
Sovimme avokadopastan kanssa ihan mielettömän hyvin yhteen. Olemassa ei voi olla yhtään sellaista miestä jonka kanssa kohtaisin samalla tasolla kuin tämän pastan kanssa. Miten ne maut voikin sopia niin ihanasti yhteen? Miten siinä voi olla sellaisia makuja? Miten se pasta voikin pelastaa koko fiiliksen?

Avokadopastaa voi syödä huikennellen punaviinin kanssa (tämä on se paras match), arki-iltana zerokokiksen kanssa kun pitää vielä lähteä autolla jonnekin tai etäpäivän lounaana veden kanssa ja aina se ikäänkuin huutelee että hei sä olet mieletön tyyppi!

Avokadopastan jälkeen olen syönyt myös sitruunapastaa, kehitellyt itse päärynä-aurapastan sekä testannut monia samantyyppisiä pastareseptejä. Se siis myös laajensi pastavalikoimaa suuressa määrin, mutta on se silti selkeästi voittaja.
 

Voi avokadopasta, olet ihana. <3

Ruoan kanssa kuuntelin kahta miestä, joista kummatkin poikkeavat paljon mun normaalista musiikkimausta mutta jotka sai kyllä hymyn huulille kokkaillessa.
Toinen lauloi "Elämä lupaa mulle että teet tilaa jollekin paremmalle, elämä lupaa mulle etten jää sun hyökyaallon alle. Jos huuhtoudun pohjalle nostathan takaisin pinnalle."

Ja toinen "Sekunnin tunnin minuutin putoo palavat päivät iltoihin täällä tänään missä huomenna nää on kultasii aikoi"..
Molemmissa biiseissä positiivinen perusvire, hyvä kevyt fiilis, valmistumassa oli avokadopasta, lasissa viini, kynttilä palamassa ja ihan hemmetin hyvä lomanaloitusfiilis koko keittiössä.
 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat