Kirjoitukset avainsanalla Mari Jungstedt

Ehkä mainitsinkin jo olevani syyslomalla. Syysloma on lähtenyt hienosti liikkeelle sekä liikunnan, syömisen ja kirjojen suhteen. (Kaikkea on siis tehty paljon.)

Luin juuri sen kaikkialla kehutun Naisen junassa. (Kirjannimien taivuttaminen on mun ehdoton lempiasia ja selkeä vahvuusalue.) Suhtauduin siihen hieman epäilevästi, koska eihän se voi olla hyvä jos se on kaikkien mielestä hyvä. Vannon, että olen kirjoittanut näin jostain toisestakin kirjasta joskus!
En tiedä oliko se mikään maailmankirjallisuuden mahtiteos, mutta selkeää leffa-ainesta kylläkin. Ihan kuin olisin jostain lukenut että siitä tuleekin leffa? Muistanko väärin?

Lukemiseen meni aikaa muutama tunti ja välissä ehti ottaa päiväunetkin. (Olenhan muistanut luoda itsestäni mielikuvan aktiivilomailijana jonka tekninen kerrasto ei ehdi edes kuivahtaa suoritusten välissä?)  En halua mitenkään vähätellä tätä, koska hyvähän se oli. En edes arvannut loppuratkaisua. Jotenkin silti tuntuu että vuoden päästä en enää muista tätä lukeneeni paitsi sitten kun se mahdollinen leffa ilmestyy.
Ehkä arkistoisin tämän kirjan leppoisan sunnuntaiviihteen kansioon?

Eilen luin uusimman Mari Jungstedtin, Joka yksin kulkee. Olen jaksanut puolustaa ko. kirjailijaa paljon, mutta nyt.. hmm.. Tuli koko ajan sellainen fiilis että tähän kirjaan on kasattu ne ainekset jotka jäi edellisestä yli? Tai että tämä on kirjoitettu samaan tapaan kuin flunssan jälkeen aloitetaan liikunta. Varovasti, vähään tyytyen ja enemmän nautiskellen kuin hikoillen. Lukukatumusta en tietenkää koe, koska jätän huoleti kesken kaikki ne kirjat jotka ei heti nappaa otteeseensa, mutta ei tämä mitään syyslukemiston parhaimmistoa ollut. Siitä muuten kertoi sekin että tämä oli jo kolmatta kertaa kirjastosta lainassa! Ekan kerran heti ilmestyttyään kun olin varauslistan ekana (ihan vain ainoastaan tosinörtit pääsee tähän), toisen kerran kun löysin sen hyllystä ja ajattelin antaa sille mahdollisuuden vaikka koko kirja jäi ensimmäisellä kerralla avaamatta ja nyt kolmannen kerran kun palautin sitä myöhästyneenä, valittelin etten ehtinyt edes avata ja ystävällinen kirjastovirkailija sanoi että "no eihän tässä varaustakaan ole, että.."

 

Kommentit (1)

Mari - KK
Liittynyt1.10.2013
1/1 | 

Muistat ihan oikein. Nainen junassa -kirjasta tehdään leffa. En nyt muista kuka sen ohjaa tai muuta, mutta sen muistan, että soppari on olemassa. Samaa mieltä, sopii leffaksi kuin olisi sitä varten tehty.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat