Kirjoitukset avainsanalla Nicholas Sparks

..ja mitä karismaattisia komistuksia luvassa myös!

Jokaisellahan on pimeä puoli jota ei halua esitellä muille. Mulla tämä taitaa olla Nicholas Sparks. Se todellakin tietää mistä mä tykkään! Kesällä harhailin Dublinin lentokentän kirjakaupassa etsimässä luettavaa koneeseen. Käteen tarttui (siis täysin sattumalta!) leffakannella varustettu The Longest Ride. En voinut jättää sitä kesken koska se oli ihan just niin taattua Sparksia kuin voi vaan olla, ja kotiinpäästyäni etsiskelin kirjan pohjalta tehtyä leffaa netistä. Se olikin ihan uusi leffa silloin ja saapuu Suomeen (videolevitykseen, ilmeisesti tämä genre ei tavoita suuria massoja, eh..) ensi viikolla.
Joten, loppuviikosta kasaan valmiiksi kynttilät, kuohuviiniä, suklaata ja vajoan pariksi tunniksi tuijottamaan Scott Eastwoodin lihaks..eikun monitasoista roolisuoritusta. Scott on varmasti jopa Eastwoodin perheen standardeilla ihan hemmetin kuumis.
 

Toiset treffit olen järjestänyt Mr Sheeranin kanssa. Ed näyttää ehkä hieman hobitilta, mutta ottaessaan kitaran käteen ja laulaessa JUST MULLE että

 

"When I'm away, I will remember how you kissed me
Under the lamppost back on Sixth street
Hearing you whisper through the phone,
"Wait for me to come home.""

niin eihän sitä voi vastustaa. Tälläkin hetkellä varmasti pieni osa musta päivystää tuolla Sixth Streetin kulmalla josko Ed haluaisi pussailla.

Bio Rex siis näyttää Ed Sheeranin keikan "melkeinlivenä" ja sehän pitää ehdottomasti nähdä. On muutenkin ihan älyttömän hieno homma että leffateatterit on alkaneet heräillä näihin keikkatallenteisiinkin, ehdottomat pisteet siitä!

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat