Kirjoitukset avainsanalla Silver Hawk

Hei Herra Hankala, tämä on sulle. Ja toi nimityshän on sun itse valitsema.

 Me ollaan oltu ystäviä kohta 32 vuotta. Yhteinen matkamme alkoi kun vanhempamme rakensivat taloja vierekkäin. Olimme eväsretkellä siellä kaiken rakennushässäkän ympärillä, istuimme isolla kivellä pikkuveljeni ja isosiskosi kanssa. Tarjosit meille sipsejä koska meillä oli vain tylsiä eväitä.

Sä olet myös pikkuveljeni paras ystävä. Ja bestman, sanan kaikissa merkityksissä. Ja toivon, että puhut myös sille yhtä suoraan kuin mulle! Kuten juuri äsken totesit, se mun huumorintaju ei sitten riittänyt tänäänkään edes puoleen päivään. Hei kyse ei ole mun huumorintajusta vaan sun jutuista!

Sä olet se jolta saan suorimman palautteen. Ehkä kukaan muu ei uskalla/halua/voi sanoa mitään noin suoraan. Joskus kun olen vähemmän altis ihan suoralle palautteelle, aloitan keskustelun kertomalla miten sun pitää reagoida ja mitä pitää sanoa. Välillä onnistut, välillä et. Välillä suutun sulle niin että ilmoitan laittavani sut jäähylle. Seuraavana päivänä juttu jatkuu. Vielä koskaan en ole saanut sua pyytämään anteeksi vaikka olen kyllä yrittänyt. En ole vielä koskaan itsekään pyytänyt anteeksi kun olen suoltanut jotain solvauksia sun (vääristä) poliittisista näkökannoista tai muusta väärässäolosta.

Kiitos näistä 32 vuodesta. Toivon että seuraavatkin 32 vuotta sujuu samalla kaavalla. Ja sitä seuraavat.
Olet mulle tärkeä.

Ainiin ja Silver Hawk. Terkkuja mökille.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat