Kirjoitukset avainsanalla Firework

Sadattelin aamulla pörröistä, villiä ja luonnonkiharaista hiuslaatuani, jonka suitsiminen toimistolookkiin vaati tänäänkin aikaa, hermoja ja kosmetiikkateollisuutta. Sitten kävelin kauniissa, tuulisessa ja kosteassa syysilmassa töihin ja tadaa, arvatkaa onko menninkäistukka palannut? Khyyllä.
Kollegani kyllä totesi, että tämä tällainen pörrö sopii luonteeseeni paremmin. Hmm.

Ehkä se kuitenkin pitää sisällään pienen totuudenrippeen. Olen luonteeltani ehkä hieman kärsimätön ja vauhdikas ja harkitsematon, ja varmaan just sen vuoksi mulle tapahtuu jatkuvasti kaikkea sellaista joka saa mut punastelemaan ja vannomaan että ei enää ikinä tällaista..

Esimerkiksi tässä taannoin olin menossa avantouimaan (termillä "taannoin" tarkoitetaan tässä yhteydessä talviaikaa) mutta päätin palauttaa samalla kirjastoon pari kirjaa ja ehkä etsiä sieltä mukaan jotain uutta luettavaa. Kävelin tiskille, kaivoin kirjanipun kassista ja pamautin ne siihen tiskille. Kirjastovirkailija tuijotti kirjoja ja minua kummastuneen näköisenä ja juuri kun meinasin kysyä miksi hän on niin ihmettyneen näköinen, näin pitsiset stringini keikkumassa siinä toisen kirjan kulmassa. Se hetki kun tajusin asian ja mietin nopeasti mitä teen.. No, eipä tarvinnut jäädä lainailemaan mitään kirjoja sillä kertaa, pääasia oli päästä sieltä kirjastosta ulos niin nopeasti kuin mahdollista.

Tätä tapahtumaa seuraavana kesänä menin Prismaan kevyt kesämekko päällä. Mulla oli painava olkalaukku, jonka olin sitten heittänyt olan yli selkään. Ja kas, se painava laukku ja kevyt mekko..: taas näkyi alushousut. Kaikille.

Eli siis mokailun määrä on vakio mutta olen ainakin oppinut että aina nätit pöksyt jalkaan. Aina. Sitä ei koskaan aamulla tiedä kuinka moni ne näkee!

 

Tänään biisinä kevyttä Katy Perryä koska on aurinkoista ja maanantai ja kyllä se taas tästä.

"Do you know that there's still chance for you
'cos there's a spark in you
You just gotta ignite the light
And let it shine
Just own the night
like the Fourth of July
'cos baby you're a firework
come on show 'em what you're worth"

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat