Kirjoitukset avainsanalla Aftermath

Ruotsalainen Mat&Vänner- ruokalehti on validi syy muuttaa Ruotsiin, vai mitä olette itse mieltä jos kerron että kannessa lukee "Champagne och mat- Himmelska kombinationer!" Sisäsivuilta löytyy myös kaikkea ihanaa. Ruotsalaiset osaa tämänkin, reseptit ovat nimittäin tosi lyx-tasoa mutta sitten ne on ihan älyhelppoja tehdä ja aineksetkin on tosi simppeleitä. Miltä kuulostaa esimerkiksi paistetut kampasimpukat marinoitujen vihannesten, porkkanamajon ja ruiskrutonkien kanssa? Mun äskeinen etislounas ei ollut ihan samaa tasoa, ainakaan esillepanoltaan. Tykkään katsella ruotsalaista ruoanlaittoa myös televisiosta, siinä on sellainen ihana strömsöläinen sjökaptenstämning menossa kaiken aikaa. Siis kaikki on helppoa ja kaikki hymyilee! Lisäksi niillä on siellä Carl Phillip ja Richard Ulfsäter. Ääh. Kaikessako ne onnistuu.

Naapurikateuden pistojen lisäksi olen tänään nauttinut yhdestä muutaman vuoden takaisesta biisistä jolla on sama nimi kuin sillä Musen Aftermathilla.

Sen myötä sanonkin teille kaikki naiset nyt: katsokaa peiliin. Katsokaa itseänne silmiin ja nähkää onni. Joskus se voi olla vähän piilossakin mutta kyllä se siellä on. Hymyilkää. 
Katse horisonttiin, eiliseen katselemisesta tulee vain niskakipuja.

Rohkeasti vain.

 

"Have you lost your way?
Livin in the shadows of the messes that you made
And so it goes
Everything inside your circles starts to overflow
Take a step before you leap
Into the colors that you seek
You'll get back what you give away
So don't look back on yesterday.."

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tiedättekö ne asut jotka vaan yksinkertaisesti kohottaa vähän arkea kun ne pukee päälleen? Mulle nämä kaksi on pikkumusta ja nahkarotsi. Kuinka simppeleitä vaatteita ja kuinka monessa ne on kulkeneet mukana!

LBD on ihana vaate. Siinä voi mennä töihin, palavereihin, leidien skumppabileisiin ja vaikka mihin. Siinä voi tuntea itsensä fiksuksi, asialliseksi, kuumaksi ja kauniiksi vain asusteita vaihtamalla.
Sitten se nahkarotsi: menee tuon pikkumustan päällä korkojen kanssa. Onnistuu Converse-tyylissä, bikereiden kanssa.. vaikka missä! Mietin tuon omani ostamista pitkään ja kyselin monilta mielipiteitä. Sillä varsinaisella ostosreissulla oli mukana kriittisin arvioijani, tyttäreni siis. Hän oli äärimmäisen tylsistynyt koko aiheeseen ja valui pitkin sovituskopin sohvaa kuten nyt vain lapsi (tai myös jotkut miehet) osaa valua. Kun sitten kysyin että onko tämä hyvä, hän totesi

"Emmätiiä. Musta toi sopii vähän erilaisille naisille. Sellaisille jotka ei ole äitejä."
Huudahdin siihen että "Onhan mummillakin tällainen" ja sain vastaukseksi:

"Niin mut mummi onkin muodikas."

Eli vaikka sitä kuinka yrittäisi olla tyylin aallonharjalla ja klassinen pukeutuja, on aina jotenkin Vähemmän Muodikkaampi kuin oma äitinsä. Huoh.

Päivän lyriikat tulee Muselta. Ostin taannoin liput tulevalle keikalle ja sain siinä lippuostoksen yhteydessä Drones-levyn kaupan päälle. Olen sitä nyt kuunnellut pari päivää ja ihan liekeissä mahtavan stadion-balladi Aftermathin vuoksi! En malta odottaa että kuulen sen livenä!

"War is all around
I'm growing tired of fighting
I've been drained
And I can't hide it
But I have strength for you
You're all that's real anymore
I am coming home now"

 

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat