Kirjoitukset avainsanalla Fix you

Minähän kuulun siihen ihmisryhmään, joka hymähtelee ihmisten terveysruokahurahduksille ja ihmedieeteille. Ei, suklaalla ja punaviinillä ei laihdu, ajattelin tässä eräänäkin päivänä kassajonossa lehtien otsikoita lukiessani.
Nyt olen kuitenkin itsekin hurahtanut ja kerron tästä kaikille jotka jaksavat vähänkin (eli yleensä eivät jaksa) kuunnella.

Kollega söi lounasjugun kanssa jotain kummallista pellavansiemenhöttöä. Hymähtelin ensin, mutta sitten luin pussin sisältömerkintöjä ja tsadaa, laukkasin itsekin kauppaan. Kävi nimittäin niin, että tästä Lidukan pellavansiemensekoituksesta saa rautaa, sinkkiä ja magnesiumia! Sinkkiä syön purkista, magnesium- ahdistusta poden tasaisin väliajoin ja raudanpuute on kohdallani ilmeisesti ihan tosiasiallinen riski, olenhan hyvin laiska lihansyöjä joka luovuttaa verta tasaisin väliajoin. Lisäksi unohdan olla rautatietoinen muutenkin kuin lihan suhteen. LIsäksi tästä saa proteiinia! Ja kuituja!

No, nyt olen syönyt tätä jo kolme päivää iltajugun kanssa. Heti ensimmäisen päivän jälkeen joku kysyi töissä että miten näytänkin niin hehkeältä! Herranen aika, tämähän on selvä merkki! Aloin kiljua hänelle tästä pellavansiemensekoituksesta, että sehän se varmaan on!

 

Että siinäs näette, kun vaan uskoo tarpeeksi näihin hömpötyksiinkin niin tulee ainakin henkisesti hyvä olo!

Kuunnellaan tänään Coldplayta, on jotenkin Fix you-ikävä.

 

"Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth"

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Cobbin salaatti on ihana salaatti. Sitä voi tarjota melkein kelle vain ja melkein milloin vain. Sitä kootessa pitää kuitenkin olla hyvät ainekset ja järki päässä, ja ne hemapat voi sitten jättää heti kättelyssä ulos tästä! (Tai no. Mistä tahansa.)

Eli siis: onnistunut Cobb syntyy salaatista, kanasta, pekonista, tomaatista, kurkusta, kananmunasta.. you name it. Itse tykkään heittää mukaan myös jotain juustoa, sinihomejuusto erityisesti on todella jees. Avokadoakin voi heittää sekaan! Ainekset asetellaan riveihin ja siitä voi sitten jokainen kaapia mieltymystensä mukaan. Cobbiin kuuluu myös aina joku kastike. Mä olen hieman huono salaatinkastikeihminen enkä ole koskaan vaivautunut tekemään mitään oikeita kastikkeita itse. Kermaviilillä saa kuitenkin aikaan tosi paljon.. Tuon sinihomejuustonkin voi murustella sinne kastikkeeseen suoraan ja pyöräytellä parit kierrokset mustapippuria mukaan. Jotkut käyttää tässä myös vinegrettejä ja niistähän mulla ei ole mitään pahaa sanottavaa! Taannoin nähty vadelmavinegrettikin on vielä testaamatta..

Hyvää ruokahalua! Nautiskelkaa Cobbista! Lounasaikaan nautiskelkaa mukana vissyä tai zerokokista, iltapalan kanssa vaikka maitoa ja jos haluatte nauttia elämästä kuten Cobbista kuuluukin nauttia, kaatakaa lasi viiniä, sytyttäkää kynttilä, viritelkää taustalle Coldplayn Fix you ja sitten vain haarukoikaa menemään! (Eikö ole ihanaa joskus vedellä ihan vain haarukalla ilman veistä, servettiä tai sen kummempia käytöstapoja?)

 

"When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse
And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone, but it goes to waste
Could it be worse?
Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you"

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat