Kirjoitukset avainsanalla HS Ruoka

Tämä päivä meni vähän heikohkolla lounastuksella ja sen vuoksi olinkin sitten nälkäinen ja erityisesti nälkäkiukkuinen kotiin tullessani. Mieleen tuli HS Ruoan Instagram-tililtä eilen bongattu Sitruunainen lehtikaalispagetti ja siihenhän löytyi yllättäen kaikki aineksetkin jääkaapista.
Nopean kokkauksen jälkeen virittelin Norah Jonesin Don't know whyn soimaan ja pyysin syömään ruokaseuralaiseni, Daniel Craigin istuvassa puvuss.. ei hetki, tää ei nyt kuulostanut todelliselta.

Oikeasti pöytään oli jo aiemmin istahtanut lapseni (hän söi ranskalaisia ja lohipullia koska hänellä on mukavuudenhaluinen ja laiska äiti) ja kun sain oman annokseni valmiiksi, hän oli jo kadonnut askartelemaan.

Siinä sitten nautiskelin lehtikaalipastaa ja kivennäisvettä. Ei ollut kynttilöitä, Norah Jones soi vain mielessäni ja idyllin kruunasi ruokailun ohessa kirjoitettava kauppalappu jonka ensimmäisellä rivillä luki "WC-paperia". Kuin huipennuksena pesukone piippasi pesuohjelman valmistumisen merkiksi.

Mut hei! Vannon, että tästä ruoasta olisi vähän toisenkinlaisiin tunnelmiin. Jos siis saatte Danielin kylään niin testatkaa!

Resepti löytyy ainakin täältä http://www.hs.fi/ruoka/reseptit/a1421209645063

(Mä en muuten todellakaan tehnyt uppomunia vaan oikaisin keittämällä noin seitsemän minuutin munia. Siis joku raja nyt näihin torstaikokkauksiinkin!)

Norahia tulee joka tapauksessa. Ihanat koskettimet, ihana tunnelma, mieletön ääni.

"I waited til I saw the sun
I don't know why I didn't come
I left you by the house of fun
I don't know why I didn't come
When I saw the break of day
I wished that I could fly away
Instead of kneeling in the sand
Catching teardrops in my hand
My heart is drenched in wine
But you'll be on my mind
Forever"

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat