Kirjoitukset avainsanalla joululaulut

Mulla on uusi elämänkumppani. Se on pidempi, ohuempi ja virkeämpi kuin kaksi edellistä. Se myös näyttää paremmalta ja saa ne vanhat näyttämään.. noh, vanhoilta. Ja kuluneilta.
Ja nuorempikin se on kuin edellinen! En malta olla hipelöimättä sitä aamusta iltaan.. Jotta ette nyt kuvittele, että vaihdoin nuorempaan liian nopeasti ja harkitsematta, voin kertoa että se vanha alkoi ensin kiukutella ja viikon kiukkuamisen jälkeen irtisanoutui.

Koska elämäni ei nyt kuitenkaan ole ihan telenovelaa, paljastan että kyse on puhelimesta. Olen siirtynyt Android-aikaan kahden Windows Phonen jälkeen. Onpa virkistävää! Uudessa puhelimessani on sormenjälkiskanneri (eikö alakin heti soida James Bond-tunnari päässä?) ja iso näyttö. Ja mikä tärkeintä, siinä on sellainen selfien kauneustasosäädin. Ihminen ei tarvitse elämässä Mitään Muuta kuin selfien kauneustason säätimen. Vannon.

Hieman on kuitenkin vielä opeteltavaa. Esimerkiksi soittaminen tuntuu hieman monimutkaiselta. Lisäksi kun yritin ottaa maisemakuvaa lenkillä, otinkin vahingossa kuvan itsestäni. Näytän siinä juuri siltä kuin miltä ihminen näyttääkin ihmetellessään jotain.

Jouluun on 28 yötä. Olettehan jo alkaneet pohtia joululahjaa itsellenne? Oman joululahjan ostaminen perustuu samaan logiikkaan kuin se, että lentokoneessakin laitetaan happinaamari aina ensin itselle. Älkää siis turhaan kursailko!

Aloitetaan myös joululaulukausi jo, eikö? (Tsekatkaa myös tämä video jos jaksatte. Se on konstailemattoman kaunis eikä ollenkaan jouluinen. Ja kyllä. Ne pussaa siinä loppumetreillä.)
 

"Maailman tahtiin sydämeni lyö
Hiljaa kuiskaan kuule pyyntö tää
Tuo meille rauhaa, turvaa elämään
Tähdet tähdet ohjatkaa meidät kotiinpäin
Sinne missä mä enkeleitä näin

Jääköön taakse miekat kilvetkin
Viereesi katso, tuo apu haavoihin
On eessäs lapsi tai huoli aikuisen
Et koskaan jää yksin
Mä sua suojelen
Tähdet tähdet ohjatkaa meidät kotiinpäin
Sinne missä mä enkeleitä näin.."

 

 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat