Kirjoitukset avainsanalla NIghtwish

Luulen ettei! Siksi kerronkin nyt, että aamusalin LISÄKSI olen tänään juossut 8 kilometriä. Voi tätä reippautta, kirkasotsaisuutta ja alleviivattua liikunnallisuutta! Sen kuitenkin haluan sanoa, ettei MIKÄÄN voita tällaisen päivän illan hyvää oloa. Ei ainakaan ihan hirveän moni tunne.

Se on kuitenkin tosi lähellä kun tulee juoksemasta hirveän nälkäisenä ja kaikki vaatteet hiestä märkänä ja rappukäytävässä vastaan tulvii tuoreen leivän tuoksu. Ja sitten kun tajuaa että hei, toi tulee meiltä ja siitä kaurapeltileivästä jonka paistoi juuri ennen lähtöään.. Se tunne melkein itkettää onnesta.

Vielä lähempänä on tämä kun on jo ilta, lapsonen nukkuu (se on suloinen hereilläkin mutta nukkuessaan se on ihan käsittämättömän suloinen), voi hakea Vielä Yhden Palan sitä kaurapeltileipää, voidella sen voilla johon on sekoitettu merisuolakiteitä ja uppoutua peiton alle katselemaan Vielä Yhden Jakson House of Cardsin neljänneltä tuotantokaudelta.

Ja arvatkaas mitä? Se lapsi on vielä niin viaton että unohti keittiöön Kinder Maxi-patukan. Vannon, että sitä patukkaa ei aamulla enää ole ja vahingosta viisastuneena aion muistaa hävittää todistusaineistonkin.

 

 

Tänään kuunnellaan biisiä joka auttoi aiemmin illalla juoksemaan sen viimeisen kilometrin ja on tehnyt sen monesti aiemminkin ensimmäisille, viimeisille ja kaikille välikilometreillekin.
 

"A painter on the shore
Imagined all the world
Within a snowflake on his palm

Unframed by poetry
A canvas of awe
Planet Earth falling back into the stars

I am the voice of Never-Never-Land
The innocence, the dreams of every man
I am the empty crib of Peter Pan

A silent kite against the blue, blue sky
Every chimney, every moonlit sight
I am the story that will read you real
Every memory that you hold dear

I am the journey
I am the destination
I am the home
The tale that reads you

A way to taste the night
The elusive high
Follow the madness
Alice, you know once did

Imaginarium
A dream emporium
Caress the tales
And they will dream you real

A storyteller’s game
Lips that intoxicate
The core of all life is a limitless chest of tales"

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kiitos teille, joiden ansiosta minä saan olla juuri sellainen nykynainen kuin haluan.
Kiitos teille, joiden ansiosta tyttäreni saa käydä koulua ja saa siellä laadukasta opetusta omalla äidinkielellään.

Kiitos teille, joiden ansiosta itsenäisyyspäivä tarkoittaa minulle mätileipiä, kuohuviinilasillista, Sibeliuksen Finlandiaa ja Linnan juhlia.

Kiitos teille, joiden ansiosta minä saan välillä jopa unohtaa mitä Itsenäisyyspäivä oikeasti merkitsee.

Ja ennen kaikkea, kiitos teille jo iäkkäämmille perheemme jäsenille, jotka opetatte myös tyttäreni arvostamaan tätä päivää.

Kaunista Itsenäisyyspäivää kaikille!

Ps. Sen Finlandian äärettömän hieno rokkiversio löytyy täältä: https://www.youtube.com/watch?v=ff2JG89n7io

Kommentit (0)

Marraskuun aurinko on pehmeä ja ujo. Paljastuessaan se hymyilee vähän ujosti, vähän kuin huutaen että "uskalla vaan uskoa että olen vielä olemassa". Se on kuin se jokaisen sisällä asuva lapsi joka välillä nostaa päätään arjen keskellä. Se, joka heräilee kun aikuinen näkee lehtikasan jota haluaa potkaista, lumikasan johon tekisi mieli kaatua tekemään lumienkeleitä tai iso vesilammikko jonka keskeltä tekisi mieli ajaa pyörällä.

Mä näin tänään marraskuista aurinkoa. Se on todistetusti ilmestynyt tänään moottoritien varrelle Helsinkiin päin mennessä. Siellä se oli ja hymyili niin hellästi ettei edes aurinkolaseja tarvinnut kaivaa. Nyt se kyllä on jo piilossa, ulkona nimittäin sataa ja tuulee. Ja on ihan pilkkopimeää.

Viikonloppu on ollut mahtavan rentouttava. Joskus vaan on. Huomenna on vielä vapaapäivä töistä, sekin tekee tästä sunnuntai-illasta ihanan. Saa valita sytyttäisikö vielä kynttilät ja fiilistelisi vai kömpisikö peiton alle talvehtimaan.

Heitän teille kaikille aamuhaasteen huomiseksi: menkää töihin hyvällä fiiliksellä ja hymyillen. Hirveän helppo ehdottaa tällaista rasittavan positiivista juttua kun itse kääntää kylkeä siinä vaiheessa kun te menette töihin. Kyllä mäkin taas tiistaiaamuna inhoan kaikkia positiivisia ihmisiä!

"The sun is sleeping quietly
Once upon a century
Wistful oceans calm and red
Ardent caresses laid to rest
For my dreams I hold my life
For wishes I behold my night
The truth at the end of time
Losing faith makes a crime"
 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat