Kirjoitukset avainsanalla Future days

Sängyssä lojuminen on paras tapa aloittaa maaantaivapaa. Voi kääntää kylkeä, nautiskella kiireettömyydestä ja kuunnella rauhassa mahtaako säätilasta olla mitään merkkejä. Ja tänään oli! Myrskytuuli vihmoi nurkkia heti aamusta, sade rummutti ikkunalautaa.. Heti tajusi ettei kannata ihan vielä kiirehtiä nousemisen kanssa.

Sain ajatuksen lähteä uimaan. Uimahallin sijasta valitsin paikallisen kylpylän, koska siellä on lämpimämpää vettä ja vähemmän ihmisiä. Uin ensin ihan sporttimielessä, mutta sitten keskityin hellimään mielenterveyttäni porealtaassa. Kun oli puolisen tuntia lillunut lämpimässä porealtaassa hiljaisessa kylpylässä, huomasi yhtäkkiä olevansa täysin stressitön ja huoleton. Suolasauna viimeisteli nautinnon ja pukuhuoneeseen raahautuikin onnellisesti hymyilevä nainen.

Tuollaisen jälkeen iskee välitön nälkäkuoleman vaara. Kaapista löytyi wokkiainekset ja wokkailun jälkeen löytyi Höyhensaaret. Arkivapaat on niin harvinaista herkkua, että silloin kun tilaisuus tulee niin kannattaa tosiaan nautiskella. (Ja myönnettävä on, tuijotin lapselle ostettua suklaakalenteria jälkiruokamielessä. Hillitsin kuitenkin itseni.)

Nyt odottelen vielä hetken sen luvatun myrskyn nousemista ja sen jälkeen lähden nautiskelemaan siitä ulos. Tilanne todellakin vaatii veden- ja tuulenpitäviä vaatteita ja aurinkoista asennetta, mutta hei näitähän löytyy joten antaa tu(u)lla vaan!

Aamubiisinä kuuntelin Pearl Jamin Future daysia. On se vaan hyvä.

"Back when I was feeling broken
I focused on a prayer
you came deep as in the ocean
Its something I can't hear
All the complexities and games
no one wins but somehow they're still played
All the missing crooked hearts
they may die but in us they live on
I believe and I believe ‘cause I can see
Our future days, days of you and me
When the hurricanes and cyclones rage
When winds turn dirt into dust
When floods they came and the tides they raised
ever closer became us" 
 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat