Kirjoitukset avainsanalla Iiris Lempivaaran levoton ja painava sydän

Luin eilen iltapalaksi Iiris Lempivaaran levottoman ja painavan sydämen. Olen sen joskus silloin sen ilmestyttyäkin jo nautiskellut, mutta ai että se oli taas erinomainen!

Ensinnäkin siinä on kaunista ja proosallista kieltä, toiseksi siinä pilkataan (kiltisti kuitenkin) Paulo Coelhoa ja kolmanneksi siinä on ihan mielettömiä lauseita ja elämänohjeita. Riikka Pulkkinen on aivan käsittämätön mestari.

1. "Mutta ehkä kaikki kohdunsisäinen alttiuteni oli suunnattu kenkiin ja suklaaseen ja afrikkalaisiin rumpurytmeihin, sillä organisointikykyni on muovailuvahapallon tasoa ja kodinhoitohalukkuuteni kuin laiskalla kissalla"

2. "Lukiossa harjoittelin väitelauseiden tehokkuutta, erilaisia naamioita, rajasin silmäni ja luin Schopenhaueria, uskottelin itselleni olevani synkkä. Mutta se meni ohi, kun tajusin, ettei vakavastiotettavuus kysy vakavuutta."

3. "Niin kauan kuin muistaa toisen varpaat, ei toivoa toipumisesta ole."

4. "Terapian nimi oli "näytät hyvältä korkeissa koroissa ja suklaatahroja leuassasi". Se oli yhdistelmä ratkaisukeskeisyyttä ja behaviorismia."

5. "Minulla on kiistatta raivostuttava tapa alkaa puhua älyllisesti korkealentoisista aiheista, kun ajaudun emotionaalisesti sietämättömiin tilanteisiin."

6. "Mistä sen tietää mitä haluaa? Mistä tässä maailmassa koskaan tietää sen? -Tämä onkin iso kysymys. Tätä ei ratkaista ilman viskipulloa ja harmonikkamusiikkia."

7. "Nainen tarvitsee sukset ja karvahatun. Nainen tarvitsee arvokkuutta ja raivoa ja periaatteita."

8. "Huomaamattamme me tulimme määritelleeksi kaksi erilaista treffikulttuuria. Jotkut pelaaavat, toiset elävät."

9. "Skeptikkokin käyttää huoneesta poistuessaan ovea ikkunan sijaan."

10. "Rakkaudesta ei voi koskaan tietää, se on erilaista jokaisen kanssa. Et tiedä ennen kuin uskallat. Mutta älä unohda seksiä. Miehen kanssa pitää olla muunkinlainen yhteys kuin nappiin juuttunut huivi!"

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat