Kirjoitukset avainsanalla parhaat karkit

Kuulin huhua, että aikuisten ystäväkirjassa kysytään valitsisiko mieluummin kettukarkit vai Omarit. Siis herranen aika mitkä vaihtoehdot.
Kettukarkit on hirveän pahoja vanhuskarkkeja (paitsi lapseni ollessa päiväkodissa siellä syötiin kettukarkkeja kaikilla syntymäpäivillä koska niin iso osa lapsista oli allergisia ties mille ja kettukarkit ei ilmeisesti aiheuta kellekään mitään allergiaa. Päätelmä: ne allergiset lapset oli allergisia Kaikelle Hyvälle?) ja Omarit on outoja lötköjä jotka ei ole päättäneet mitä ovat.

Siis asiaan. Ihmiset voidaan helposti jakaa kahteen ryhmään: niihin, jotka ymmärtää että suklaa ja laku (tai salmiakki) pitää laittaa yhtaikaa suuhun tai sitten niihin, jotka ei todellakaan ymmärrä tätä (kuten äitini joka vääntelee naamaansa omituisesti aina nähdessään mun tekevän tuota).

Miettikää nyt: täydellinen pala täydellistä Fazerin Sinistä ja siihen mukaan täydellinen pala täydellistä Kouvolan lakua (valitettavasti tässä ei ole mukana mitään kaupallista yhteistyötä. Se on oikeasti harmi!). Elämys ei oikeasti parane tuosta. Vaikka söisitte maailman huippuravintoloissa, maistaisitte suklaata jossa on kultapölyä päällä, söisitte vastapyydystettyä miekkakalaa.. Ihan mitä vain. MIKÄÄN ei ylitä tuota. Meinasin kirjoittaa, että suklaan ja lakun voi toki korvata muunkin merkkisillä, mutta en ole ihan varma voiko niin tehdä.

Siellä aikuisten ystäväkirjassa on ilmeisesti myös sellaisia kysymyksiä kuin iloisuus/melankolia, fyysinen/henkinen suhde, vodka/tequila sekä suolainen/makea. Come on. Miten noista voi valita. Paitsi tohon vodka/tequila-kysymykseen että ei kumpikaan. Mun kuohuviinipääni ei todellakaan kestä noin rankkoja juomia!

Hei nyt on perjantai, mä kaadoin juuri lasin punaviiniä, kynttilät palaa ja mummon tekemät villasukat suojelee ulkona paukkuvalta pakkaselta. Onnellista perjantaita!

"You held me in your cabaret
Like a gimmick holding back your meltdown
For too long
I don't need a dime to save it for a rainy day
´Cause nothing here has value anymore
When the candle is burning out
And I've got nothing left to save but my soul
New York is changing
I will be okay

'Cause we can't turn the wheel to the past
To fix the bad ideas that got out of control
New love needs making
I will be okay"
 

Kommentit (2)

-iida
Liittynyt28.8.2015
1/2 | 

Mun suosikki-karkki oli todella pitkään Haribon Lakulippu. Eikä mikä hyvänsä, vaan sellainen hieman kellertävän värinen. Mutta jos pitäis miettiä kaksi hyvää karkkia, jotka miksais, niin hm... Noitapilli ja sellainen sirkus-aakkonen (hedelmäkarkki).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat