Kirjoitukset avainsanalla ihanat kurvit

Vedin aamulla pillifarkut jalkaan ja ihastelin kuinka helposti ne sujahtivat naisellisten kaarieni yli kuin heittämällä.
Olin tosi iloinen että viikonlopun übersportit tekivät minusta ihan yhtäkkiä näin solakan, ihan mahtava juttu!

Töihin päästyäni tajusin sitten, että jalkaan tuli vedettyä myös tällaiset control top-sukkahousut farkkujen alle. Ja sitten, töistä päästyäni riisuin ne sukkahousut ja hommat.. noh, ikäänkuin Levisivät Käsiin. 

Höh.

Taidan kuitenkin mennä tänäänkin sh'bammaamaan. Vaikkei laihtumus saapunutkaan yhtäkkiä ja pyytämättä, kai tässä voi silti pitää vähän hauskaa sitä odotellessa?

Tänään ei varmaankaan voi lainata mitään muuta kuin Bowieta?

"Wonder if he'll ever know
He's in the best selling show.
Is there life on Mars?

It's on America's tortured brow
That Mickey Mouse has grown up a cow.
Now the workers have struck for fame
'Cause Lennon's on sale again.
See the mice in their million hordes
From Ibeza to the Norfolk Broads.
Rule Britannia is out of bounds
To my mother, my dog, and clowns,
But the film is a sadd'ning bore
'Cause I wrote it ten times or more.
It's about to be writ again
As I ask you to focus on"

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 | 

Olin armeijassa, kun yksi sukulaiseni kuoli. Siihen aikaan lomat oli hyvin kortilla, ja sain lomaa hautajaispäiväksi. Hautajaispäivän aamuna saavuin kotiin. Äiti totesi ensimmäisenä, että sovita sitä pukuasi, mahtuuko se. Toivottoman tiukaltahan se tuntui. Aikaa ei mitenkään ollut uuden puvun hankkimiseen. Äiti ilmestyi siihen ovelle sitten ja totesi, että nämä lienee ainut mahdollisuus, ja ojensi jotkut voimakkaasti litistävät sukkahousut. Ei siinä auttanut kuin riisua alushousut ja samalla miehinen ylpeys ja vääntäytyä noihin litistyspöksyihin. Niin vanaan housut sujahti jalkaan noiden kanssa. Parin tunnin päästä tuntui housut jopa sopivilta. Tiukat housut tuntui jopa yllättävän hyviltä noiden liukkaiden sukkahousujen kanssa. Niin selvittiin tiukasta tilanteesta luovalla ajattelulla.

Chocolate and sparkles
Liittynyt7.9.2015

Voi herra vierailija, sait juuri aikaiseksi aika iloisen naurun! Tosimiehisyys ei sukkahousuista, edes litistävistä, kärsi! :)

Unohdit muuten kertoa jatkoitko niiden käyttämistä sitten kun kerran hyväksi havaitsit? :)

-mari

Vierailija

Hyvä että voi tuottaa iloa toisille komelluksillaan. No niin kuin varmaan voi arvatakin, niin kun nuori mies miehisine kantapäineen, käsineen ja kynsineen harjoittelee sukkahousujen pukemista tuollaisilla kiristyspöksyillä, niin ei niistä yksilöistä enää toiseen käyttökertaan jää. Oli ne niin täynnä isompia ja pienempiä repeämiä. Mutta hoitivat tehtävänsä kyllä paljon luultua paremmin. Tosin tuon n. 8 tunnin käytön jälkeen, minkä hautajaiset matkoineen vei, huomasi kyllä ettei tuo housuosa ollut miehille tarkoitettu, aiheutti jopa hieman tuskaisen olotilan. Oli vähän muutakin kurottuna kasaan, kuin läskiä.

Siitä meni sitten muutama vuosi aikaa, kun yhtenä syksynä huomasin, että täytyisi käydä ostamassa uusia pitkiä kalsareita. Etsiskelin jotain ohuita syyskäyttöön. Tuli sitten mieleen tuo kokeilu, ja kun ajatukset vähän harhaili, niin löysin itseni kassalta nostelemassa sukahousupaketteja hihnalle. Ei tullut kaupasta yksiäkään kalsareita, mutta tuli kolme paria sukkahousuja. Nyt on tullut silloin tällöin pitkien kalsareiden sijasta käytettyä sukkahousuja. Ne on ohuet ja paljon liukkaammat kuin kalsarit. Mukavat siis syksyllä ja keväällä käytettäväksi. Nythän niitä löytyy ihan miestenkin versioina. Eihän sukkahousuja tehtäisi miehille, jos miehet eivät niitä käyttäisi. Harva vaan kehtaa tunnustaa käyttävänsä. Suomesta löytyy ainakin http://www.ferillo.com/verkkokauppa/product_catalog.php?c=42 ja http://www.pinkmonkey.fi/miesten-sukkahousut-legginsit-c-55.html. Hauskin idea mielestäni on tuo http://www.emiliocavallini.com/en/lookbook/cult-edition-collection/ sukkahousut jotka on tarkoitettu sekä miehille, että naisille. Eikö olisi hienoa, kun pariskunnalla olisi samanlaiset sukkahousut?

Chocolate and sparkles
Liittynyt7.9.2015

Ei ole totta! Tämä vastaus herättää vielä enemmän kysymyksiä kuin edellinen!

Mä en ole IKINÄ tiennyt että tällaista miessukkahousuasiaa on edes olemassa?! Olen hämmentynyt. Ja samalla oppinut jotain uutta. Tästä lähin katson kaikkia miehiä ihan uudella tavalla. Etenkin kylmään vuodenaikaan.
Kerrohan millaista oli maksaa ne sukkahousut? Kassalla oli kuitenkin joku hymyään peittelevä nainen?
Voi kuinka paljon kysymyksiä mun päässä pyörii tämän aiheen tiimoilta..!
 

Rehellisyyden nimissä on myönnettävä, että eilen tosiaan mietinkin miten miehen anatomia ja litistävät sukkahousut synkkaavat. Ei ilmeisesti hirveän hyvin sitten..
Ja sitten herra vierailija, mitä tulee tuohon pariskunnan yhteisiin sukkahousuihin: On ihan tervettä jos pari ei tee kaikkea yhdessä. Uskon, että SUKKAHOUSUT menee siihen laariin jota ei tarvitse tehdä yhdessä? Oletko eri mieltä? Ja etenkin: mitä puolisosi asiasta ajattelee?

Vierailija

Tietysti sukkahousujen ostaminen vähän jännitti, kun tiesi tekevänsä jotain normaalista poikkeavaa. Mutta toisaalta kyllä aika monet miehet vaimoilleen sukkahousuja kauppareissun yhteydessä varmasti ostaa, joten tuskin se kassaa juuri kiinnostaa enempää kun, jos ne olis ollut kalsarit. Nykyään se on itsellekin ihan sama, kumpia ostaa, yhtä vähän jännittää. Käytännössä ei ne käytössäkään ole sen kummempi asia. Nehän on vaan kalsarit ja sukat yhdessä. Yleensä olen käyttänyt noita 40 - 80 den sukkahousuja, joista nuo paksuimmat näyttää jo ihan normaaleilta sukilta.

Vaimo ei tykkää itse käyttää sukkahousuja, joten kyllähän se hieman ihmetteli tätä ideaa. Hyväksyi kuitenkin aika ongelmitta. Välillä vähän vinoilee, välillä vähän kiusoitteleekin.

Vierailija
2/8 | 

Pakko vanhaa aihetta kommentoida kun itsekkin mies olen ja sukkahousuja käytän ja ostan niin ei itteäkään jännitä sukkahoisujen ostaminen juuri yhtään. Muutaman kerran oon jopa kysynyt myyjältä apua koon kanssa ja kertonut että itselle tulee enkä oo huomannur minkäänlaisia reaktioita myyjissä :)

"Sukkis-Pekka"
3/8 | 

Esim. Lidlissä tai Prismassa saa kyllä valita ihan rauhassa ja siis kunhan vain tietää sen oman kokonsa ja minkä merkkiset haluaa.

Eikä voisi kassaa vähempää kiinnostaa, mitä tuotteita nauhalle nostat.

Siitä vaan, ei tarvitse suhtautua yhtään sen kummemmin kuin esim. astianpesuaineen tai kissanruuan ostoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat