Kirjoitukset avainsanalla pinnallisuus

Olen nyt ollut kohta vuorokauden Tinderissä. Kylläpä on omituista ihmiskuvastomenoa. En oikeasti tiedä tuntisinko tästä kihelmöivää, naurattavaa jännitystä vai ihan hirveää ahdistusta.
Olen tällä hetkellä swiipannut (haha, termit hallussa!) ihmisiä sivuun koska yhdellä oli rumat shortsit, yhdellä oli sama nimi kuin exällä ja lukemattomista muista yhtä järkevistä syistä. Se on ehkä nyt se joka ahdistaa eniten. Onko tämä nykydeittailu oikeasti sellaista että rumat shortsit= no chance?

Olen jutellut Tinderistä aika monen kanssa eilen ja tänään. Jännä juttu on se, että kaikkia (noh, melkein kaikkia) tuntuu vähän ahdistavan tuo sama juttu. Miten tuollainen palvelu sitten voi pysyä olemassa jos se tosiaan vähän ahdistaa niin monia? Vai tuleeko se ahdistus ehkä siitä, että joutuu heittämään itsensä alttiiksi jollekin noin raadolliselle? Vai onko se yhtään sen raadollisempaa kuin normaali baarielämä? Itsehän en voi tietää koska en jaksa valvoa niin myöhään että tulisi hirveän usein mentyä baariin..

Olen kuitenkin päättänyt antaa Tinderille mahdollisuuden. Olen määrittänyt oikein aikarajankin jolloin profiilini sieltä poistuu jos pinnallisuusahdistus jatkuu. Siihen asti täytyy ilmeisesti nautiskella ja ihmetellä maailman menoa.
 

Myönnettävä se nimittäin kuitenkin on, kyllä ne matchit, viestit ja supertykkäykset kuitenkin jotenkin imartelee.
Paitsi ehkä se supertykkäys jossa oli kuva noh. Miehisyydestä. Kooltaan valtav.. noh, you got the idea?

Rumashortsinen mies: anna anteeksi! Jouduin pinnallisuuden valtaan ja shoppailin kuvia kuin Zalandon premium-alea! Premiumia se olet varmasti sinäkin!

 

"You say "I love you, boy"
I know you lie
I trust you all the same
I don't know why

'Cause when my back is turned
My bruises shine
Our broken fairytale
So hard to hide

I still believe it's you and me 'til the end of time

When we collide we come together
If we don't we'll always be apart
I'll take a bruise; I know you're worth it
When you hit me hit me hard"

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat