Kirjoitukset avainsanalla Many of horror

Tiedättehän sellaisia ihmisiä joiden lomakuvissa on aurinkoisia hymyjä ja hienoja rusketusraitoja? Minäkin olen tavannut heitä, mutta valitettavasti en heihin kuulu. Katselin juuri viime kesän kuvia ja huomasin, että ainoat sellaiset kuvat joissa itse esiinnyn on otettu jostain sellaisesta kohdasta jossa näkyy merivettä ja minä seison jollain karulla kallioilla hiukset tuulesta pystyssä. Ja ne on niitä kuvia joissa hymyilen iloisesti.

Mikähän siinä on, että tällainen erittäin kuivassa sisämaapläntissä (= Riihimäellä) syntynyt ihminen tuntee itsensä äärimmäisen kotoisaksi sellaisissa karuissa saaristolaismaisemissa? Ikirakkauteni Skotlantia kohtaankin johtuu todennäköisesti juuri siitä säästä ja karuista maisemista.

Kesäkuvien jälkeen jäin selaamaan Skotlanti-kuvia. Huomasin, että yhdessäkään niistä ei paista aurinko, mutta vettä niissä kyllä sataa aika monessakin. Skotlannissahan on satanut kaikkina niinä päivinä kun olen siellä ollut, eli joko siellä sataa aina tai sitten minä matkustan sinne sateiseen aikaan. Eihän loma ole lomaa jos sillä ei tarvita goretex-kerrosta ja vaelluskenkiä?

Mikään ruoka ei muuten ole ikinä maistunut niin ihanalta kuin Cairn Gormin huipulla tarjottu linssikeitto jossa oli pekonia. Sade vihmoi alapuolella olevaa laaksoa, tuuli ravisteli kanervapuskia vuoren rinteellä ja minä seisoin pilven keskellä (ainoat valokuvat joissa olen pilvessä, hehheeh) posket punaisena, kaikki kamat märkänä ja ripsivärit poskilla. Ravintolassa lounaaksi ihan kuuma linssikeitto joka syötiin jalat sohvalla takan edessä ja jälkiruoaksi tarjoiltiin pieni viski. Alasmenomatka menikin sitten ihan iisisti!

Jos puhutaan Skotlannista, ei varmaankaan voi olla lainaamatta Biffy Clyroa?

Hyvää Earth Houria tyypit! Saako katsoa Netflixiä jos tekee sen kynttilänvalossa?

 

"'Cause when my back is turned
My bruises shine
Our broken fairytale
So hard to hide

I still believe it's you and me 'til the end of time

When we collide we come together
If we don't we'll always be apart
I'll take a bruise; I know you're worth it
When you hit me hit me hard

Sitting in a wishing hole
Hoping it stays dry
Feet cast in solid stone
I've got Gilligan's eyes"

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen nyt ollut kohta vuorokauden Tinderissä. Kylläpä on omituista ihmiskuvastomenoa. En oikeasti tiedä tuntisinko tästä kihelmöivää, naurattavaa jännitystä vai ihan hirveää ahdistusta.
Olen tällä hetkellä swiipannut (haha, termit hallussa!) ihmisiä sivuun koska yhdellä oli rumat shortsit, yhdellä oli sama nimi kuin exällä ja lukemattomista muista yhtä järkevistä syistä. Se on ehkä nyt se joka ahdistaa eniten. Onko tämä nykydeittailu oikeasti sellaista että rumat shortsit= no chance?

Olen jutellut Tinderistä aika monen kanssa eilen ja tänään. Jännä juttu on se, että kaikkia (noh, melkein kaikkia) tuntuu vähän ahdistavan tuo sama juttu. Miten tuollainen palvelu sitten voi pysyä olemassa jos se tosiaan vähän ahdistaa niin monia? Vai tuleeko se ahdistus ehkä siitä, että joutuu heittämään itsensä alttiiksi jollekin noin raadolliselle? Vai onko se yhtään sen raadollisempaa kuin normaali baarielämä? Itsehän en voi tietää koska en jaksa valvoa niin myöhään että tulisi hirveän usein mentyä baariin..

Olen kuitenkin päättänyt antaa Tinderille mahdollisuuden. Olen määrittänyt oikein aikarajankin jolloin profiilini sieltä poistuu jos pinnallisuusahdistus jatkuu. Siihen asti täytyy ilmeisesti nautiskella ja ihmetellä maailman menoa.
 

Myönnettävä se nimittäin kuitenkin on, kyllä ne matchit, viestit ja supertykkäykset kuitenkin jotenkin imartelee.
Paitsi ehkä se supertykkäys jossa oli kuva noh. Miehisyydestä. Kooltaan valtav.. noh, you got the idea?

Rumashortsinen mies: anna anteeksi! Jouduin pinnallisuuden valtaan ja shoppailin kuvia kuin Zalandon premium-alea! Premiumia se olet varmasti sinäkin!

 

"You say "I love you, boy"
I know you lie
I trust you all the same
I don't know why

'Cause when my back is turned
My bruises shine
Our broken fairytale
So hard to hide

I still believe it's you and me 'til the end of time

When we collide we come together
If we don't we'll always be apart
I'll take a bruise; I know you're worth it
When you hit me hit me hard"

Kommentit (0)

Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat