Kirjoitukset avainsanalla blinit

Juuri kun tämä homma alkoi maistua ihan todellakin arkiselta (lapsi ehdotti sunnuntaipäivälliseksi makaronilaatikkoa), jotkut taivaankappaleet kääntyivät iloiseen asentoon ja hups!

Perjantaina sain sähköpostia otsikolla "Ladies extreme quality.." ja viestikentässä oli kalenterointilinkki tyttöjen hotellireissua varten.
Simsalabim, reissu parhaiden leidien kanssa on nyt kalenteroitu ja varattu!

Lauantain piti sujua rauhallisissa merkeissä, mutta simsalabim: hommasta tulikin blini- ja kuohuviini-ilta äidin ja siskon kanssa.

Ostosreissulta löytyi unelmien mekko alennuksesta. Okei, myönnän, ehkä vähän tiukka (=yhtä kokoa liian pieni), mutta onneksi myös control top-sukkahousut olivat alennuksessa!

Kun sitten esittelin uutta mekkoa isoäidilleni, hän oli sitä mieltä että kurvit ovat vain hyväksi naiselle. Tulimme myös siihen tulokseen, että se on täydellinen treffimekko. Ei tule tehtyä ensitreffeillä mitään tuhmaa koska mekkoa on täysin mahdotonta riisua hirveän nopeasti.

Mekkoesittelyn jälkeen puimme hänen kanssaan tunneasioita. Isoäiti oli sitä mieltä että sellainen vain yhden kanssa treffailu on vanhanaikaista ja epäilyttävää nykyaikana. Vieressä istunut vaarini, jonka kanssa heillä on nyt 61 vuotta avioliittoa takana, oli ehkä hieman hämmentyneen näköinen. Toisaalta, tyttöjen jutut eivät katso ikäeroa tai sukupolvirajoja, ne ovat universaaleja. Eikä niitä ymmärrä vaaria nuoremmatkaan miehet.

Kuplivaa lauantaita, nautiskellaanko?

"I never will forget those nights
I wonder if it was a dream
Remember how you made me crazy?
Remember how I made you scream
Now I don't understand what happened to our love
But babe, I'm gonna get you back
I'm gonna show you what I'm made of

I can see you-
Your brown skin shinin' in the sun
I see you walking real slow and you're smilin' at everyone
I can tell you my love for you will still be strong
After the boys of summer have gone.."

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat