Kirjoitukset avainsanalla jojo moyes

Luin Jojo Moyesin Kerro minulle jotain hyvää- kirjan jo ajat sitten ja tykkäsin hirveästi. Eli siis itkin myös kirjaa lukiessani.. No, sitten hetki sen jälkeen kuulin siitä tehtävän elokuvaa ja aloin odottaa sitä oikeinkin kovasti. Leffa meni teatteriversiona ohitse mutta viime viikolla se ilmestyi Viaplay Storeen eikä siinä kauaa kestänytkään kun luottokortti vingahti ja striimauspalvelu alkoi toistaa tätä..

Tykkäsin elokuvasta hirveästi! Lapsonen yritti kysellä iltapalaa, mutta minä pystyin vain nyyhkimään takaisin että "tuo kulta äidille nenäliinoja". Itkukohtaus kesti jonkin aikaa vielä elokuvan päättymisen jälkeenkin. Valitettavasti Eräs Mies sattui soittamaan juuri sillä elokuvan lopputekstivaiheessa ja luuli, että olen joutunut suuremmankin katastrofin uhriksi. Selitä siinä sitten että leffan päähenkilö sattui kuukahtamaan.. (oho sorry juonipaljastus, mutta olihan tämä koko ajan selvää!)

 

Katsokaa siis jos chickflicit kiinnostaa tai jos kaipaatte oikein sellaista puhdistavaa itkukohtausta! Älkää katselko ilman nessuja!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Luin viime vuonna Jojo Moyesin ihanan Kerro minulle jotain hyvää. Lukekaa se, jos haluatte uskoa rakkauteen, haluatte itkeä rakkauden vuoksi (pidetään näitä tässä arkisessa omassa elämässä onnenkyyneleinä, eikö?) tai jos haluatte nauraa. Lupaan näitä kaikkia.
Kerro minulle jotain hyvää ei tule koskaan päätymään millekään klassikkolistalle, se ei tule voittamaan Pulitzeria, eikä sen olemassaoloa ehkä kukaan muista parinkymmenen vuoden päästä.

Sen sijaan se pääsi minun "Hetket jotka saivat minut nauramaan ja itkemään"-listalleni, eikä se lista ole ainakaan tästä näkökulmasta katsottuna yhtään vähäpätöisempi lista.

Tästä kirjasta ilmestyi jatko-osa tässä kuussa. Aloitin sen eilen. Vielä ei ole itkettänyt mutta naurattanut on. Ja kirjailijan tapa kirjoittaa on kuin lämmin halaus. Ja sitä tarvitaan joskus, välillä useamminkin kuin joskus. Eikö ole ihanaa kun joskus joku on vain ihan turvallista?

Tsekatkaa myös traileri kesäkuussa ensi-iltansa saavasta elokuvasta. Se löytyy tästä https://www.youtube.com/watch?v=Eh993__rOxA

Itkin jo melkein trailerillekin, onnea vaan sille ihmisparalle joka lähtee katsomaan tätä elokuviin mun kanssa!

Trailerissa soi muuten Ed Sheerania. Takuuvarman parhauden merkki sekin. (Enkä muuten kirjaa lukiessani tajunnut että Will voisi olla noin komea!)

"Loving can hurt
Loving can hurt sometimes
But it's the only thing that I know
When it gets hard
You know it can get hard sometimes
It is the only thing that makes us feel alive

We keep this love in a photograph
We made these memories for ourselves
Where our eyes are never closing
Hearts are never broken
Times forever frozen still"

Kommentit (0)

Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat