Kirjoitukset avainsanalla Waiting for superman

Monissa arkipäivän hetkissä on sellaista kauneutta jota ei pysty vangitsemaan parhaimmalla kamerallakaan.

Mun kodin ohi kävelee joka aamu vanha pariskunta. On ilma mikä tahansa, vuodenaika tai päivä mikä vain, aina he siitä kävelevät. Käsi kädessä, hitaasti astellen. Joka ikinen aamu. Siinä näyssä on sellaista kumppanuutta että voisin liikuttua joka kerta sen nähdessäni.
Heillä ei ole enää kiire mihinkään. Heitä ei haittaa räntä, vesi, helle tai liukkaus. Käsi kädessä rauhallisesti edetessä ilmoja vastaankin pystyy taistelemaan paremmin kuin yksin kiirehtiessä.

Sellaista kauneutta näin yksi päivä nähdessäni kollegani silittävän vatsaansa. Ihan kuin olisi lähettänyt terveisiä. Äiti odottaa täällä, tulkaa kun olette valmiita.

Sellaista kauneutta on siinä kun ihan pieni lapsi nauraa ensimmäisiä kertoja ääneen. Hei mä osaan tuntea tällaista, ja tästä lähtee vielä tällainen äänikin!

Sellaista kauneutta on pienissä koiranpennuissa jotka horjuvat ottaessaan askeleita. Ilme on päättäväinen mutta neljästä jalasta huolimatta askel ei vielä ole ihan hirveän vakaa. Eihän se elämässä aina olekaan, mutta tärkeintä että siirtää yhtä niistä neljästä (tai kahdesta) kerrallaan.

Sitä oli meillä kotonakin tänään. Tein etätöitä kotona silmäteräni saapuessa koulusta ja ripotellessaan koulussa käytetyt vaatteet ympäri kotia. Komensin syömään välipalaa ja laittamaan paidan päälle. Hän varasti karkkia karkkikiposta ja juoksi puolialastomana karkuun kiljuen että hän on pukeutunut mielikuvituspaitaan ja sen pitäisi riittää koska parempia ohjeita ei annettu. Juoksin perässä, kutitin ja annoin pusuja pakkasen kylmettämille poskille. Tuonikäinen osaa vielä nauraa niin että henki meinaa salpautua ja silmät tuikkii onnea.

Ja niin ne tekivät minunkin silmäni.

Kaunista viikonloppua!

 

"She’s talking to angels,
Counting the stars
Making a wish on a passing car
She’s dancing with strangers,
She’s falling apart
Waiting for Superman to pick her up
In his arms, yeah, in his arms
She’s waiting for Superman...

...to lift her up and take her anywhere
Show her love and flying through the air
Save her now before it’s too late tonight
Oh, at the speed of light
And she smiles..."

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat