Kirjoitukset avainsanalla Nothing else matters

Tänä vuonnahan pitää uudenvuodenlupauksen vuoksi kokeilla joka kuukausi jotain uutta. Uuden määritelmää ei ole rajattu ollenkaan, joten esimerkiksi uudet kengät täyttävät määritelmän. Kannattaa tehdä vain sellaisia lupauksia jotka on helppo pitää! ;) Tammikuussa kokeiltiin sh'bamia (joka jäi liikuntalistalle!) ja nyt helmikuussa, eli eilen, pääsin kokeilemaan ilmapistooliammuntaa.

Olin siinä ihan elementissäni. Kuten kaikissa lajeissa joiden suorittamiseen tulee ensin kuunnella ohjeita ja joissa sitten tarvitaan tarkkuutta, rauhallista mielenlaatua ja vakaata kättä. Jo sen pyssyn lataaminen tuntui ihan todella todella hankalalta..

No, tärkeintähän ei ole suorituksen laatu vaan asenne jolla sen tekee ja se, että tekee. Ja kokeilee! Eikä se hukkaan mennyt tämäkään kaksituntinen, ainakin hymyilytti. Rahaa meni parikymppiä plus sitten yhdet pullakahvit jotka tuli luvattua voittajalle siinä vaiheessa kun lajin realiteetit eivät ihan olleet vielä paljastuneet. Hmm.

Ensi kuussa uusi juttu voisi sitten olla esimerkiksi se, ettei läppärin äärellä syötäisi. Kellään mitään vinkkiä siihen miten avokadon rippeitä saa kaiveltua ällän ja öön välistä?

Eikös tänään olisi klassikkobiisi- ja Metallica-olo? Koska kuka tätä ei olisi nojaillut jonkun ihanan kyljessä 90-luvulla?
 

"So close no matter how far
Couldn't be much more from the heart
Forever trusting who we are
And nothing else matters

Never opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don't just say
And nothing else matters

Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters"

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat