Kirjoitukset avainsanalla Celine Dion

Viikonloppuna on edessä piiiitkäään odotettu tyttöjen reissu. Koska asumme ihan eri paikkakunnilla, pakkaaminenkin tulee hoitaa virtuaalisti mutta yhdessä toki silti.

Nyt olemme päässeet siihen vaiheeseen, että hiustenkuivaajia on mukaan tulossa todennäköisesti neljä, (plus toki ne jotka hotellissa on valmiina), hiustensuoristajia muutama, vaatekeskustelu on käynnissä ja viime yön (siis sen ajan kuin minä nukuin ja normaali-ihmiset on vielä valveilla) aikana kaveriporukan WhatsApp-ryhmään oli tullut 35 viestiä aiheesta "kuinka monet kengät reissuun tarvitaan mukaan".

Täsmällisin meistä lähetti juuri kuvan siististi pakatusta matkalaukustaan. Johon siis mahtui myös neljä kuohuviinilasia.

Korkkarit kattoon naiset!

"Don't know much about your life
Don't know much about your world but
Don't want to be alone tonight
On this planet they call earth

You don't know about my past
And I don't have a future figured out
And maybe this is going too fast
And maybe it's not meant to last

But what do you say to taking chances
What do you say to jumping off the edge
Never knowing if there's solid ground to below
Or hand to hold or hell to pay
But what do you say?"

Kommentit (2)

Chocolate and sparkles
Liittynyt7.9.2015

Kiitos! Meidän porukassa se kuoharilasinpakkaaja on myös se, joka varaa reissut, hoitaa liput ja toimii yleisenä matkanjohtajana.
Kaipa se kupliva menee vaikka pahvimukista, mutta pienet jutut kohottaa arkea ja niistähän pitää sitten nauttia. Tosin, jos minä olisin travel manager, se juotaisiin varmasti pullon suusta koska unohtaisin tuollaiset yksityiskohdat kuten mukit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jokainen meistä yrittää olla hieman särmempi töissä kuin kotona. Tai ainakin minä yritän, joskin särmyys hieman rakoilee niiden lähimpien kollegoiden läsnäollessa.. Noh, huomasin onnistuneeni tässä kun ihana kollegani kertoi nähneensä painajaista jossa hän oli kutsunut minut luokseen illalliselle ja minä olin sieltä kuulemma lähtenyt ovet paukkuen lätkimään koska hän oli kaatanut minulle punaviiniä VALKOVIINILASIIN. Kuulostaa kieltämättä ihan minulta. Hmm.

Ihaninta on kuitenkin tehdä töitä sellaisten ihmisten kanssa joiden kanssa voi tosiaan olla ihan oma itsensä. Kuten eräänä aamuna kun olin mielestäni viimeisen päälle huoliteltu ja sain kommentin kirkkaanpunaisista alushousuistani jotka näkyivät kuulemma IHAN KAIKILLE koska housujen vetoketju oli auki.

Tai eilen kun oli aika avata kevätkausi ja kipsutella töihin korkeissa koroissa ja nahkarotsissa aurinkolasit päässä.  Läheinen kollegani ja ystäväni tuli, katsahti tyylini päästä varpaisiin, kehui ja sanoi sitten että "Sitä on sitten yritetty olla hienoa naista mutta sorry, noi sun sukkahousut on rikki". Ja niinhän ne hemmetti olivat. Hänen kanssaan siinä sitten sadateltiin että mikähän siinä on että ikinä ei ihan kaikessa onnistu. Vaikkei onnistuisikaan, tärkeintä on se, että olemassa on niitä jotka kertovat rikkinäisistä sukkahousuista siinä vaiheessa kun asian ehtii vielä korjata!

Kevätkausi on muuten todenteolla alkanut, ensimmäiset vislaukset on kuultu. Peräänvislaaminen on vähän niinkuin se kun joku ymmärtää kysellä Alkossa papereita. Ei tiedä olisiko hieman ärtynyt mutta aina se hymyilyttää ja hieman imartelee. Ja aina tulee kerrottua kummastakin ihan kaikille!

 

Haluatteko muuten tietää mikä ihan oikeasti erottaa työminän oikeasta minästä? Se, että tämä oikea minä viettää perjantai-iltaa Hello Kitty-pyjamassa ja laulaa ääneen Gleen versiota Celine Dionin biisistä It's all coming back to me. Ja koska olen tyttölapsen äiti, meiltä löytyy pinkki Barbie-mikki jota voi käyttää tähän hommaan mainiosti. Siinä on jopa sellainen nappi josta saa aplodit biisit jälkeen!
Shöy vedetään toki peilin edessä, koska niinhän suuret starat tekee.

Nyt täytyy mennä, kertosäe alkaa!

"I finished crying in the instant that you left
And I can't remember where or when or how
And I banished every memory you and I had ever made
But when you touch me like this
And you hold me like that
I just have to admit that it's all coming back to me
When I touch you like this
And you hold me like that
It's so hard to believe that it's all coming back to me
There were moments of gold
And there were flashes of light
There were things I'd never do again
But then they'd all seemed right
There were nights of endless pleasure
It was more than any laws allow
If I kiss you like this
And you whisper like that.. "
 

Kommentit (0)

Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat