Kirjoitukset avainsanalla Creed

Polkupyöräni takarengas on ollut ihan tyhjä viime syksystä lähtien. Sen tyhjentyessä oli jo niin myöhäinen syksy että ajattelin jättäväni homman kevääseen.
Ja nyt se oli sitten edessä.

Ensimmäisenähän piti ostaa sellainen pumppu, koska viime syksyyn asti asian hoiti eräs mies joka omisti pumpun ja muitakin fillarinhuoltovermeitä.

Motonetistä niitä löytyi, ei huolta. Ja vielä sellainen, jossa oli jotain vaihtopäitä mukana. Ajattelin ensin etten tarvitse sellaisia mutta sitten selvisi, että omassa pyörässäni on sellainen venttiili kuin autoissakin.

Kotona menin pyöräkellariin ja aloin suorittaa tätä vaativaa hommaa. Tunnin pumppaamisen ja tuhannen lähetetyn viestin(aika monessa viestissä oli se vee-alkuinen termi)  jälkeen takarengas oli edelleen tyhjä.

Olin joutunut riisumaan valtaosan vaatteistani koska tuli ”vähän hiki” ja pyykkiä viereisessä pesutuvassa pesevä naapurin mies alkoi kysellä että mahtoikohan pumpun mukana tulla käyttöohjetta.

(Tuli siinä, heitin sen roskiin koska ajattelin että kuka tahansa osaa pumpata fillariin ilmaa ilman käyttöohjetta.)

 

Ainoa käytettävissä ollut ratkaisumalli asiaan oli siis repiä pumppu irti, mutista että ”mulleonihanvtunsamavoikotälläpolkea” ja marssia kotiin.

Nyt fillari lepäilee pyöräkellarissa rengas tyhjänä, pumppu vaihtopäineen lepäilee eteisen lattialla (mihin se nyt sattui osumaan kun sen raivopäissäni viskasin) ja itse aion siirtyä tekemään lenkkejä autolla.

Ihmiset yksityisautoilee muutenkin aivan liian vähän ja sitä paitsi siinä sen ilmastoinnin hoitaa kone eikä vastatuuli.

 

Sanomattakin selvää, lähetin tänään sille fillarin vuosihuoltohommat vielä viime keväänä hoitaneelle miehelle viestin jossa kiitin kaikista niistä kerroista kun hän nämä hommat hoiti. Joskus se kiitollisuus pitää näköjään oppia kantapään kautta!

 

”Well I just heard the news today
It seems my life is going to change
I close my eyes, begin to pray
Then tears of joy stream down my face

With arms wide open
Under the sunlight
Welcome to this place
I'll show you everything
With arms wide open
With arms wide open

Well I don't know if I'm ready
To be the man I have to be
I'll take a breath, I'll take her by my side
We stand in awe, we've created life”
 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat