Kirjoitukset avainsanalla Bruce Springsteen

Minähän olen se joka kehityskeskustelussa ilmoittaa ettei stressaannu helposti ja jolla pysyy kaikki langat käsissä ilman umpisolmuja.

Sitten tulikin tämä viikko kun kymmenenvuotiaani sai elämänsä ensimmäisen korvatulehduksen. Hän on ollut viikon kuumeessa. Tämä toki sattui tälle viikolle, kun sekä isällään että minulla oli työkalenterit täysin ummessa. (Ja oli muuten se kehityskeskustelukin tällä viikolla.) Ja tässä sitä nyt on maanantaista lähtien pelattu tuntipeliä tyyliin "jos sä tuut heti sen palaverin jälkeen hoitamaan niin mä käyn sitten siellä mun palaverissa ja teen loput etänä ja seuraavana päivänä teidän isä hoitaa osan päivästä ja sitä seuraavana päivänä meidän äiti voi tehdä etätöitä.."

Tänään aamulla kuume oli laskenut ensimmäistä kertaa ihan lupaaviin lukemiin. Ehdin jo huokaista helpotuksesta, mutta sitten kuului sanat "äiti mun nenästä tulee verta". Oli muuten eka kerta sekin, mutta sen volyymi oli sellainen että töiden jälkeen olen pessyt pari peittoa, pari tyynyä, lakanat, sekä tytön että omat vaatteeni JA vessan maton. Ja aika ison osan lattiaa.

Nyt olen tämän viikon tuntenut riittämättömyyttä kotona ja töissä. Hieno tunne. Uskon tämän helpottavan huomisaamuun mennessä, koska lapsonen on jo syönyt, kuume on oikeasti laskenut, antibiootit on jo puolessavälissä kuuria ja hän jaksaa jo kiukutella iltapesua.

Nyt lapsonen nukkumassa, minulla lasissa punaviiniä, luureissa Bruce Springsteeniä ja koko koti ihan sen näköinen ettei täällä ole siivottu ollenkaan. Eikä täällä olekaan, että siinä mielessä täysin oikea vaikutelma.

 

Mut hemmetti miten mahtavat tukijoukot meidän jengillä on! Tästä viikosta selvittiin jalat kuivina! :)

"Wendy let me in I wanna be your friend
I want to guard your dreams and visions
Just wrap your legs 'round these velvet rims
and strap your hands 'cross my engines
Together we could break this trap
We'll run till we drop, baby we'll never go back
Oh-oh, will you walk with me out on the wire
`Cause baby I'm just a scared and lonely rider
But I gotta know how it feels
I want to know if love is wild
Babe I want to know if love is real"
 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat