Kirjoitukset avainsanalla U2

Söin taannoisella tyttöjen reissulla ihanaa voi-salviapastaa ravintolassa. Sitähän on pakko tehdä itsekin.
Löytyykö keltään mitään vinkkejä asiaan, kokeiltuja reseptejä, suosituksia..?

Voiko pastasta tulla pahaa jos käytössä on voita, salviaa, pastaa ja parmesaania..?

Hieman tuon jälkeen söin kotona kaupasta (tässä tapauksessa Lidukasta) ostettuja ravioleja joiden täytteenä oli ricottaa, basilikaa ja pinjansiemeniä.
Nekin oli superhyviä. Siitä tuli ajatus kehitellä pinaatista/basilikasta ja pinjansiemenistä joku pasta.
Oliskos kellään mitään ajatuksia siitä?
Ravioleja en tee (joku raja sillä säätämiselläkin) enkä kaipaa tuota ricottaakaan koska pidän parmesaanista pastan kanssa.

 

Onko maailmassa mitään briljantimpaa kuin paahdetut pinjansiemenet? Niiden on pakko sopia pastan päälle.
Kerron kun olen kokeillut, kertokaa te sitä ennen ne parhaat pastavinkkinne.

 

"See the stone set in your eyes
See the thorn twist in your side.
I wait for you.
Sleight of hand and twist of fate
On a bed of nails she makes me wait
And I wait without you

With or without you
With or without you.

Through the storm, we reach the shore
You gave it all but I want more
And I'm waiting for you–

With or without you
With or without you.
I can't live with or without you."

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

Pii
Liittynyt29.2.2016
1/2 | 

"Voiko pastasta tulla pahaa jos käytössä on voita, salviaa, pastaa ja parmesaania..?" No ei oikeastaan voi . Sekoita salvia sulaan voihin ja keitetyt pastat sekaan ja lautaselle parmesania päälle.... 
Ricotta ja parmesani ovat hyvin erityylisiä juustoja - koostumukseltaan ja maultaan - ricotta on kotijuuston tyylinen ja parmesan todella pitkään kypsytetty. 
 

Kuulostaa hyvältä pinaattipasta - pinaattiahan käytetään jo lähtökohtaisesti pastan väriaineena, raikkaampi se ulkopuolella on. Pestohan yhdistää nämä basilikan ja paahdetun pinjansiemenen eli ilman muuta pastaan sopii pestona tai erillisinä. 
 

Alkoipa tehdä mieli pastaa.

Jokainen voi olla kokki

Chocolate and sparkles
Liittynyt7.9.2015

Ricotta on minulle, suurelle juustonystävälle jotenkin liian "hevi". Kyllä se menee jos se on just esim. ravioleissa sisällä, mutta itse en ole sitä juurikaan käyttänyt. Voi siis tosiaan olla niin, että juustoissakin on rajansa. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Luulin jo, että tämän etäpäivän lounaasta tulee säälittävä leipä ja jugu-tyyppinen setti, mutta eih! Meillähän olikin kanaa jossa oli huomenna viimeinen käyttöpäivä. (Olen niitä ihmisiä jotka tulkitsevat ruoan käyttökelpoisuuden siitä pakettiin painetusta päiväyksestä, en kuten äitini joka turvautuu aisteihinsa ja tarjoaa sitten lähipiirilleen vaikka kuinka vanhoja tuotteita lähipiirin autuaasti tietämättä.)

Lisäksi löytyi persiljaa, ensi viikolla vanhentuva fetasysteemi (niitä missä on kaikkea valkosipulia yms mukana), chiliä, sipulia ja sitruuna.
Couscousista tulee kyllä tosi hyvää jos siinä on riittävästi suolaa ja nestettä. Ja persiljaa! Ja sipu.. niin no, siis kaikkea.

Joten siis: kanat marinadiin (suolaa, sitruunaa, pippuria ja valkosipulia) heti aamusta, lounasaikaan sitten pannulle. Couscousin haudutus (lämmitän veden mikrossa ja haudutan sen siinä, turhaa kikkailla), sipulia, persiljaa ja mausteet (suolaa, pippuria, savupaprikaa) sekaan, tuoretta chiliä perään, kaada feta öljyineen mukaan, sekoita kanat sinne sekaan myös ja sitten ääntä kohti.

Paitsi että tässä vaiheessa huomasin, että ruoka on liian vaalea ulkonäöllisesti. Kirsikkatomaateilla sain mukaan väriä. Ja sitten.

Nautittu zerolasin kanssa etäpäivän lounaaksi, taustalla Bono ja Mary J. Blige lauloivat Onea. Olipas hyvä setti.

 

 

 

 

 

 

 

"Did I disappoint you
Or leave a bad taste in your mouth
You act like you never had love
And you want me to go without
Well it's...

Too late
Tonight
To drag the past out into the light
We're one, but we're not the same
We get to
Carry each other
Carry each other
One...

Have you come here for forgiveness
Have you come to raise the dead
Have you come here to play Jesus.."

Kommentit (2)

Chocolate and sparkles
Liittynyt7.9.2015
2/2 | 

Oli kyllä aika hyvää! Mikähän siinä onkin, että nämä "sotkut" maistuu aina niin hyvälle? Toivottavasti sait kokin hellan ääreen ajoissa. Minulle tulee helposti nälkäkiukku, joten kokit ja kanssasyöjät ymmärtävät aina olla ajoissa paikalla. Tai ainakin erehtyvät myöhästymään vain kerran.

Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat