Kirjoitukset avainsanalla Mary J. Blige

Luulin jo, että tämän etäpäivän lounaasta tulee säälittävä leipä ja jugu-tyyppinen setti, mutta eih! Meillähän olikin kanaa jossa oli huomenna viimeinen käyttöpäivä. (Olen niitä ihmisiä jotka tulkitsevat ruoan käyttökelpoisuuden siitä pakettiin painetusta päiväyksestä, en kuten äitini joka turvautuu aisteihinsa ja tarjoaa sitten lähipiirilleen vaikka kuinka vanhoja tuotteita lähipiirin autuaasti tietämättä.)

Lisäksi löytyi persiljaa, ensi viikolla vanhentuva fetasysteemi (niitä missä on kaikkea valkosipulia yms mukana), chiliä, sipulia ja sitruuna.
Couscousista tulee kyllä tosi hyvää jos siinä on riittävästi suolaa ja nestettä. Ja persiljaa! Ja sipu.. niin no, siis kaikkea.

Joten siis: kanat marinadiin (suolaa, sitruunaa, pippuria ja valkosipulia) heti aamusta, lounasaikaan sitten pannulle. Couscousin haudutus (lämmitän veden mikrossa ja haudutan sen siinä, turhaa kikkailla), sipulia, persiljaa ja mausteet (suolaa, pippuria, savupaprikaa) sekaan, tuoretta chiliä perään, kaada feta öljyineen mukaan, sekoita kanat sinne sekaan myös ja sitten ääntä kohti.

Paitsi että tässä vaiheessa huomasin, että ruoka on liian vaalea ulkonäöllisesti. Kirsikkatomaateilla sain mukaan väriä. Ja sitten.

Nautittu zerolasin kanssa etäpäivän lounaaksi, taustalla Bono ja Mary J. Blige lauloivat Onea. Olipas hyvä setti.

 

 

 

 

 

 

 

"Did I disappoint you
Or leave a bad taste in your mouth
You act like you never had love
And you want me to go without
Well it's...

Too late
Tonight
To drag the past out into the light
We're one, but we're not the same
We get to
Carry each other
Carry each other
One...

Have you come here for forgiveness
Have you come to raise the dead
Have you come here to play Jesus.."

Kommentit (2)

Chocolate and sparkles
Liittynyt7.9.2015
2/2 | 

Oli kyllä aika hyvää! Mikähän siinä onkin, että nämä "sotkut" maistuu aina niin hyvälle? Toivottavasti sait kokin hellan ääreen ajoissa. Minulle tulee helposti nälkäkiukku, joten kokit ja kanssasyöjät ymmärtävät aina olla ajoissa paikalla. Tai ainakin erehtyvät myöhästymään vain kerran.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat