Kirjoitukset avainsanalla Pieni suklaatehdas

Tästä taitaakin nyt tulla varsin kuvaisa postaus, sen verran ahkerasti tuli räpsittyä eilisellä kevätretkellä. Puhelimen kameralla vain, mutta kuvia kuitenkin.

Mikähän siinä muuten on, että kaikissa matkailumainoskuvissa Porvoossa on aina aurinkoista, ja nyt kaikilla niillä kolmella kerralla kun olen itse siellä ollut, on satanut? Eilen satoi räntää. Kiitos vain te tyylijumalat joiden vuoksi päätin avata trenssikauden. Sadetakkikaudessa ei olisi ollut mitään väärää.

Tiesittekö, että Brunbergin tehtaanmyymälässä saa maistiaisia ennen ostopäätöstä? Menin ihan sekaisin siellä. Ostin tryffeleitä ja riisisuklaata. Ensiksi mainitut vein tänään mummolle tuliaisiksi (pyysin kyllä avaamaan tuliaiset heti, siis ihan täysin itsekkäistä syistä) ja riisisuklaat on lapselle. (No yhden maistoin ihan laadunvalvonnallisista syistä.)

Vanhaan kaupunkiin päästyämme retkiseuralainen alkoi yhtäkkiä hymyillä ja kysyi "Joko sä näet ton?" ja hups, olimme päätyneet heti ensimmäiseksi Pienen suklaatehtaan eteen! Pieni suklaatehdas oli ihan oikeasti pieni, mutta ai että se salmiakkisuklaa oli namia! Käykää ja maistakaa, nam!

 Suklaatehtaan jälkeen eksyin Skafferiin, joka oli ehkä inspiroivin kauppa ikinä! Miten kaunista? Teki mieli ostaa kaikkea, mutta hillitsin itseni ja päädyin ostamaan Åbyn kuminanäkkäriä ja chilisuolaa. Arvatkaa muuten miltä maistuu kuminanäkkäri, joka on voideltu voilla ja päälle on sitten ripoteltu tuota chilisuolaa? No se maistuu siltä että otat toisenkin.

 

Räntäsateesta ja rakeista huolimatta olipas ihana päivä, ihana retki ja ihana Porvoo. Ehdottomasti uusiksi! Ja silloin sitten mukaan goretex-vaatteet.

Kommentit (3)

Kati's way blogi
Liittynyt7.4.2016
1/3 | 

Porvoon vanha kaupunki on mun yksi lempparipaikoista koko Suomessa. Häpeäkseni on pakko tunnustaa, etten ole ikinä käynyt pienen suklaatehtaan myymälässä, vaikka asuttiin Porvoossa monta vuotta. Ensi kerralla pitänee korjata asia. :)

chokom
2/3 | 

Tervehdys Pienestä Suklaatehtaasta!

Eksyin tänne blogiin ja kylläpä lämmitti mieltä kommettinne, kiitos niistä!

Sinulle, joka et vielä ole pikkuruisessa kaupassamme käynyt: 12 vuoden jälkeen suljemme kauppamme joulun jälkeen ja jatkamme suklaan valmistusta ihan eri konseptilla. Vielä ehdit kuitenkin herkkuja nauttimaan jos satut näillä nurkilla liikkumaan. Lue lisää tulevasta uudistuksesta http://www.suklaatehdas.com/blogi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat