Kirjoitukset avainsanalla Bon Jovi

Äärimmäisen rentouttavan lomasen (se ei kestänyt niin pitkään että voisi sanoa loma) jälkeen voisi kuvitella, että kotiasiatkin olisivat ihan säntillisessä järjestyksessä. Vaan eih.

Tänään heräsin kuudelta (työreissu, äh) ihmettelemään miksi koko talosta ei löydy ehjiä sukkahousuja, miksi neljän päivän vapaapäiväputkessa ei muka ole ollut yhtään ainoaa sellaista hetkeä että olisi ehtinyt pestä ja silittää pyykkiä ja miksi ihmeessä ulkona sataa lunta.

Tunnin päästä olin suurinpiirtein pukeutunut (ohut laskeutuva paita, pitkä villatakki, farkut ja nilkkurit, niitä sukkahousuja ei tosiaan löytynyt eikä ainakaan yhtään silitettyä kauluspaitaa), olin vienyt oman autoni huoltoon (siitä piti lukea jotain koodeja) ja hakenut vuokra-auton matkaseuralaisekseni.

Räntäsateen vuoksi hiukseni näyttivät lähinnä linnunpesältä eikä aurinkolaseille ollut minkäänlaista käyttöä, mutta olin ainakin

a) ajoissa

b) pukeutunut

Koska jokaisessa päivässä kuitenkin on kultareunuksensa (miten naiivi sanonta!) mahtavan porukan "hei tehdäänkö vielä ennen lomia joku retki"-suunnitelmat liikahtivat eteenpäin. Ja sitäpaitsi Bon Jovin Livin on a prayer kuulosti aamuradiosta ihan yhtä hyvältä kuin aina ja kaikkialla muutenkin.

Räntää sataa vieläkin, pyykkikone hurisee, paitakasa odottelee silittämistään, mä olen juuri tehnyt ihan ylipitkän lomanjälkeistyöpäivän ja jostain syystä mun oikean puolen kaikki lihakset (pohje, alaselkä, yläselkä, niska) on ihan umpijumissa.

Eihän tää silti hullumpaa ole tämä elämä.

 

"Tommy used to work on the docks
Union's been on strike
He's down on his luck...
It's tough, so tough

Gina works the diner all day
Working for her man,
She brings home her pay
For love, for love

She says, "We've gotta hold on to what we've got.
It doesn't make a difference if we make it or not.
We've got each other and that's a lot.
For love we'll give it a shot."

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat