Kirjoitukset avainsanalla Laura Kaapro

Olen joutunut kevätflunssan uhriksi eli siis myös kotini panttivangiksi. Tilanne olisi uhkaava, mutta Netflix ja kaikkien testaamattomien reseptien lukeminen ovat pitäneet minut keskittyneenä. Ja myös koko päivän nukkuminen on pitänyt kiireisenä.

Testasin yhtä uutta reseptiä, ja nyt sanon teillekin että testatkaa. Tämä olkoon myös toukokuun uusi juttuni!
Käytössäni ei ollut porkkanoita (koska niitä ei ollut eilen Prismassa kun sinne viimeisillä voimillani raahauduin) eikä korianteria (koska se on pahaa eikä tästä makuasiasta kannata edes keskustella) mutta tulipas hyvää silti. Ainiin ja riisiviinietikan korvasin valkoviinietikalla soitettuani eilen sieltä samaisesta Prismasta äidilleni itku kurkussa ja kerrottuani etten löydä riisiviinietikkaa enkä soijapapuja ja että päivä on muutenkin ihan paska. (Äiti nauroi, hmph.)
Täydensin salaattia lohella, koska kipeänähän pitää syödä hyvin. Mikä parasta, tämä salaatti ja savulohi-ateriani oli valmis parissakymmenessä minuutissa ja sen sai tehtyä myös flunssaisena ilman suurempaa hikoilua.

Resepti, kuten niin hirvittävän moni muukin ihana resepti, löytyy osoitteesta hs.fi ja Laura Kaapron mahtavasta Kiusauksessa-blogista. Helsingin Sanomien ruokaosio onkin yksi parhaista inspiraation lähteistä, ja niin kollegani kuten myös perheeni on oppinut ettei minulle kannata hirveämmn jutella kun luen torstain Hesarin ruokaosiota. Vastaanotto on silloin laimeahko.

Resepti tässä ja ohessa oleva kuvakin on sieltä varastettu! Omastani ei ehtinyt ottaa kuvaa ja hyvä niin, ei se todellakaan tuolta näyttänytkään.

http://www.hs.fi/blogi/kiusauksessa/a1462760918855

 

Nyt takaisin sänkyyn koska silmiä kirvelee, nenä vuotaa (ja näytän ihan elefantilta) ja päässä jyskyttää. Ja kyllä, toiset meistä saavat flunssastakin aikaan näin monta riviä itsesääliä.

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat