Kirjoitukset avainsanalla keittokirja

Minun Idyllikeittokirjani on Arlandan kentältä ostettu Ordning&Redan valokuva-albumi, jossa on paksut sivut ja kaunis kansi. Siinä on sydän kannessa, josta päättelin että se on todennäköisesti tarkoitettu esimerkiksi hääkuville. Minä säilytän siinä reseptejä. Hmm.

Noh, joka tapauksessa siihen liimataan (puikkoliimalla, sivuja ei saa sotkea!) parhaat reseptit. Ne pitää testata ensin, eli mikä tahansa idea ei pääse Idyllikeittokirjani kansien väliin. Vasta kun resepti on (useamman kerran) testattu ja hyväksi havaittu, sen voi kirjoittaa Wordilla puhtaaksi (fonttina Lucinda Sans Unicode, teksti keskitetty) ja liimata Idyllikeittokirjaan.

Sinne ovat tähän mennessä päässeet mm. maailman paras pizzapohja, pannukakkuohje, äidin uunijuuresresepti, itsekehitelty muffinssiresepti (niitä syntyi viikonloppuna taas), chilisuklaakakku, hernepestopasta, falafelit ja lukemattomia muita valikoituja herkkuja.

 

Idyllikeittokirjani on about ainoa asia, jonka suhteen olen lainkaan järjestelmällinen. Tämä tuo mukanaan sen ikävän sivujuonteen, ettei Idyllikeittokirjaa voi käyttää. Eihän siihen saa tulla tahroja.

Siksipä nämä reseptit ovat tallessa myös irrallisilla paperilapuilla tai muissa keittokirjoissa (tai netissä) joista niitä sitten kokkaushetkellä käytetään.

Haha. Siinäs näette. Hulluutta on montaa lajia.

Etäpäivän musiikkina soi tänään Pearl Jamia ja Yellow Ledbetter ehti soida monta kertaa.

 

"Unsealed on a porch a letter sat.
Then you said, "I wanna leave it again."
Once I saw her on a beach of weathered sand.
And on the sand I wanna leave it again. Yeah.
On a weekend I wanna wish it all away, yeah.
And they called and I said that "I want what I said" and then I call out again.
And the reason oughta' leave her calm, I know.
I said "I know what I was the boxer or the bag."

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015

Kategoriat